Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > De leukste chalets van Oostenrijk

De leukste chalets van Oostenrijk

De leukste chalets van Oostenrijk

Na een dagje sneeuwpret op de piste, kom je weer "thuis" bij jouw geboekte accommodatie. Een gezellige chalet vlak bij de piste is natuurlijk ideaal en brengt het wintersport-sfeertje met zich mee. Ga jij voor een moderne chalet van alle gemakken voorzien of kies je een traditionele chalet voor de hele familie? Wij hebben de mooiste huisjes uit Oostenrijk op een rijtje gezet.

Berchtesgaden Duitsland

Chalet Sonneck - Murau Steiermark

Chalet Murau

Chalet Sonneck heeft een fijne centrale ligging, ideaal voor een zomer- of wintervakantie. Het is vlak bij het centrum van het historische plaatsje Murau gelegen en biedt een fijne thuisbasis voor een actieve vakantie. Geniet van de jacuzzi op het terras en kijk uit op de Oostenrijkse Alpen.

Meer informatie en boeken: Chalet Sonneck

Lodge am Krippenstein - Obertraun

Op slechts 2 minuten lopen van het bergstation van de Dachstein-Krippenstein kabelbaan, heeft deze moderne chalet een ideale ligging. Het is alleen bereikbaar met de skilift, maar je kunt tot de deur skieën. De lodge heeft een groot zonneterras, beschikt over een infraroodsauna en heeft een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Meer informatie en boeken: Lodge am Krippenstein

Chalets Kreischberg - Steiermark

Chalets Kreischberg

Deze luxe chalets liggen aan de voet van de Kreischberg in Oostenrijk. Uitgerust met een jacuzzi, privé spa met infraroodcabine en een uitzicht over de mooie regio, is het een perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie naar de Alpen. Maak een mooie wandeling met het hele gezin naar de schitterende Graggerschlucht waterval en kom weer heerlijk thuis in deze luxe chalet.

Meer informatie en boeken: Chalets Kreischberg

Alpenpark Turracher Hohe

Alpenpark Turracher Hohe Chalet

Alpenpark Turracher Hohe bevindt zich in de schitterende omgeving van Turrach en ligt in het grootste dennenbos van Oostenrijk. Met een fantastisch uitzicht over de regio en een jacuzzi kom je helemaal tot rust na een dag in de bergen. De chalets zijn modern, maar hebben een traditionele sfeer.

Meer informatie en boeken: Alpenpark Turracher Hohe

Chalet Katschbergblick - Katschberg

Katschbergblick Chalet

Deze twee identieke chalets bevinden zich op de Katschberg en je verblijft midden in een skigebied. De chalets bevinden zich zo'n 100 meter van de piste en de zeer ervaren skiër kan deze via off-piste tussen de bomen door bereiken. Na een dag sneeuwpret, spring je in de privé-sauna en steek je de open haard aan voor een echt gezellig wintergevoel.

Meer informatie en boeken: Chalet Katschbergblick

Luxueus vakantiehuis in Salzburgerland met sauna - Niedernsill

Tauernlodge Salzach

Deze luxe chalet is te vinden in het Oostenrijkse Salzburgerland en ligt in de buurt van verschillende ski-gebieden. Een heerlijke uitvalsbasis voor jouw wintersportvakantie. De chalet is geschikt voor 10 personen en beschikt over een sauna. Vanaf het terras of woonkamer kijk je uit op de prachtige omgeving.

Meer informatie en boeken: Luxueus vakantiehuis in Salzburgerland met sauna

Chalet Villa Neukirchen - Großvenediger

Chalet Neukirchen am grossvenediger

In de winter maak je gebruik van de gratis skilift die je naar de skipiste zal brengen. Je kunt tot vlak voor de chalet terug skiën, zodat je nooit ver hoeft te lopen. Chalet Villa Neukirchen is een luxe chalet die beschikt over een privézwembad die uitkijkt over de bergen in de omgeving.

Meer informatie en boeken: Chalet Villa Neukirchen


Meer wintersportvakanties

Home > Blog > De leukste chalets van Oostenrijk