Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Riu Lupita

Mexico - Yucatan - Playa Del Carmen

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Riu Lupita gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Lupita - Playa del Carmen, Mexico

Riu Lupita is een heerlijk 5-sterrenhotel (bij TUI genoemd als 4-sterren) gelegen in de beveiligde villawijk Playacar en op 2 kilometer van het gezellige centrum van Playa del Carmen. Meerdere keren per dag gaat er een gratis shuttlebus van het resort naar de Beach Club 'Cozumel', waar een tropisch strand en een verkoelend zwembad wachten. Hier, met het zicht op de azuurblauwe zee, zijn ook alle drankjes en hapjes bij de prijs inbegrepen.

Verken Playa del Carmen en omgeving

De omgeving van Riu Lupita biedt een schat aan bezienswaardigheden. Verken de regio via lokale touroperators, ga zelfstandig op avontuur naar plekken als Tulum en Cancún, of duik in het bruisende nachtleven en de winkels van Playa del Carmen. Tip voor als je het nachtleven gaat verkennen: Wees op je hoede voor opdringerige straatverkopers en proppers; vele bars hebben immers geen entreegeld.

Ultra all-inclusive

Een verblijf in Riu Lupita betekent 24 uur ultra all-inclusive verzorging. Dit betekent een uitgebreid ontbijtbuffet, lunchbuffet (zowel in het resort als op het strand), heerlijk gevarieerd dineren en onbeperkt lokale en internationale (alcoholische) dranken. Wat dacht je van een lekkere cocktail op het strand? Of een lekkere Mexicaanse taco aan een tafeltje bij het zwembad? Alle kamers beschikken over een gevulde minibar die om de dag wordt bijgevuld. Ook dit zit inbegrepen in de all-inclusive formule. En alsof het nog niet genoeg is, is zelf windsurfen, snorkeluitrusting, beach volleybal en catamaran inclusief. Dat wordt een onvergetelijke zonvakantie in Mexico!

Review Riu Lupita

Getest door TravelHunter

Deze accommodatie is getest door TravelHunter. Lees hier onze review.

Anderen bekeken ook...
Grand Bahia Principe Coba Mexico

vanaf 1701,-

Riu Tequila Mexico

vanaf 1318,-

Riu Vallarta Mexico

vanaf 1520,-

Meer hotels in Mexico >

Home > Hotels en appartementen > Riu Lupita