Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Vakantiehuis of hotel met privé zwembad

Vakantiehuis of hotel met privé zwembad

Laatst schreven wij al over huisjes met hottub, maar deze huisjes en hotelkamers zijn hélemaal luxe... Wat deze accommodaties met elkaar gemeen hebben? Ze hebben een privé zwembad! Dat betekent onbeperkt en ongestoord zwemmen zonder andere gasten. Ideaal voor een (groot) gezin of een gezellige groep vrienden, maar je mag er natuurlijk ook met zijn tweeën verblijven.

Wil jij super-de-luxe en coronaproof overnachten in een bungalow of hotel mét privé zwembad? Lees dan gauw verder, want wij zetten de mogelijkheden in Nederland en België voor je op een rij!

Hotels en vakantiehuizen met eigen zwembad in Nederland

Of navigeer direct naar >> Luxe huizen en hotels in België

Landal De Bloemert - Bungalow met privé zwembad

Landal De Bloemert privé zwembad

Landal De Bloemert ligt in het Drentse Zuidlaren en heeft verschillende bijzondere accommodaties. Er zijn bijvoorbeeld huisjes met aanlegsteiger voor jouw eigen of gehuurde boot, bungalows met infraroodsauna en je kunt er ruime bungalows huren waar je tot 12 personen kunt verblijven. Kies je voor de 8-persoonsbungalow 8LZ of 10-persoonsbungalow 10LZ dan heb je een overdekt privé zwembad tot je beschikking. Afhankelijk van je keuze kun je hier met 8 of 10 personen verblijven. Zo kun je de kosten mooi delen en valt de prijs per persoon heel erg mee!

Meer informatie en boeken: Bungalow met privé zwembad

Resort Brinckerduyn - Duurzame vakantiehuisjes met zwembad

Resort Brinckerduyn privézwembad

Resort Brinckerduyn, een gloednieuw paradijsje in ons eigen landje. In het Friese Appelscha vind je 34 premimum vakantiewoningen die stuk voor stuk super-de-luxe én duurzaam zijn. Met onder andere een dak vol zonnepanelen, een oplaadpunt voor elektrische auto's en fietsen en klimaatregeling zijn deze woningen klimaatpositief, wat inhoudt dat er meer stroom geleverd wordt dan dat er verbruikt wordt. Samen met de ultra moderne faciliteiten, zoals slimme speakers, M-Line boxspring bedden, een Bastard Kamado BBQ én een gevulde wijnklimaatkast en biertap, kom je hier echt niets te kort!

De huisjes hebben bovendien een eigen sauna én als je helemaal luxe wilt verblijven, kun je kiezen voor een "Unbrick One" mét privézwembad!

Meer informatie en boeken: Duurzaam huisje met privé zwembad

Villapark De Koog - Privé zwembad op Texel

Villapark De Koog privé zwembad

Een midweek of lang weekend weg naar de Waddeneilanden combineren met een super-de-luxe villa met privé zwembad? Het kan bij Villapark De Koog op Texel. Je verblijft op een modern resort met een ideale ligging. Je loopt binnen 400 meter naar het strand, binnen 600 meter naar het centrum van badplaats De Koog en ook het Nationaal Park Duinen bereik je binnen no-time.

Deze ultieme wellness villa heeft naast een privé binnenzwembad ook een sauna en stoomcabine! De villa is met haar drie slaapkamers en drie badkamers geschikt voor 6 personen. Dat wordt genieten!

Meer informatie en boeken: Luxe villa met privé zwembad

Resort Arcen - Wellness zwembadvilla

Resort Arcen privé zwembad

Resort Arcen heeft verschillende vakantiehuisjes te huur en daarvan zijn er drie wellness villa's met jacuzzi. De Wellness zwembadvilla 8 heeft naast een jacuzzi, sunshower en sauna ook nog eens een overdekt zwembad dat lekker verwarmdis tot 28 ⁰C. Als dit geen luxe vakantiehuis is...

Je kunt hier met 8 personen verblijven, dus ondanks dat deze bungalow wat duurder is, valt het reuze mee als je de kosten deelt. Wees er wel snel bij, want je bent niet de enige die dit verblijf wilt boeken!

Meer informatie en boeken: Wellness zwembadvilla 8

Ook leuk: Privé zwembad in Griekenland & privé zwembad in Spanje

Onthaasten in de Achterhoek - Luxe vakantiehuis met buitenzwembad

Onthaasten in de Achterhoek - Madelief huis met privé zwembad

Onthaasten in de Achterhoek is een kleinschalig vakantiepark in, je raadt het al, de Achterhoek. Dit park heeft diverse luxe verblijven met privé wellness faciliteiten. Zo zijn er huisjes met jacuzzi, hottub, sunshower, Finse sauna en meer. De meest luxe huisjes zijn toch wel de "Madelief 6-persoons" en "De Noteboom 6-persoons". Deze huisjes hebben beiden een Finse sauna, een hottub, sunshower én een privé buitenzwembad met jetstream die open is vanaf Pasen tot en met eind september. De "Madelief 6-persoons" heeft daarnaast ook nog eens een ligbad in de master bedroom. Wat een luxe allemaal!

Meer informatie en boeken: Wellness huizen

B&B Soestdijk - Met eigen verwarmd binnenzwembad

B&B Soestdijk verwarmd privé zwembad

Als je een bijzondere overnachting zoekt, dan ben je bij B&B Soestdijk aan het juiste adres. Niet alleen heeft het een prachtige ligging op loopafstand van Paleis Soestdijk, je verblijft zelf ook in een paleisje. De ruime accommodatie (100m²) beschikt over een Finse sauna met opgiet kachel, stoomdouche voor 2 personen én een verwarmd binnenzwembad, helemaal voor jullie zelf! Daarbij krijg je 's ochtends ook nog eens een lekker ontbijtje van de gastvrije Jacques en zijn vrouw.

Meer informatie en boeken: Deluxe wellnesskamer

Vakantiehuis met zwembad en jacuzzi vlak bij de Efteling

Vakantiehuis Kaatsheuvel met zwembad en jacuzzi in één

Een uitje naar de Efteling combineren met een luxe verblijf? Het kan bij dit vakantiehuis in Kaatsheuvel met verwarmd zwembad en jacuzzi in één! Deze fantastische villa heeft 3 slaapkamers en is daarmee geschikt voor 6 personen. De Efteling ligt al op 2 kilometer van dit vakantiehuis en op 500 meter afstand vind je de Loonse en Drunense duinen.

Meer informatie en boeken: Bekijk deze villa

Recreatiepark De Boshoek - Huisje met eigen zwembad

Recreatiepark de Boshoek huisje met zwembad

Recreatiepark De Boshoek heeft verschillende accommodaties te huur, waaronder diverse hotelkamers, chalets, trekkershutten en safaritenten. Maar je kunt bij dit vakantiepark op de Veluwe ook een groepsaccommodatie boeken tot wel 28 personen. Eén van deze grote accommodaties die aan te raden is, is de 14-persoons Wellness Bungalow.

Bij een wellness huisje denk je natuurlijk aan een jacuzzi en sauna, maar deze bungalow beschikt daarnaast ook nog eens over een privé buitenzwembad! En alhoewel dit niet goedkoop is, kun je dit vakantiehuisje wel met zijn 14e delen waardoor het uiteindelijk meevalt.

Meer informatie en boeken: 18-persoons Wellness Bungalow

Exclusieve boerderij met privé zwembad

Exclusieve boerderij in Alphen met privézwembad

Overnachten in een exclusieve boerderij geschikt voor 16 personen? Het kan in het Noord-Brabantse Alphen. Deze woonboerderij is voorzien van 7 slaapkamers, heeft een jacuzzi in de tuin en heeft een wellness gedeelte met een sauna en een verwarmd binnenzwembad dat van april tot en met september geopend is. De sfeervolle inrichting van de boerderij geeft daarnaast een prachtige ambiance die je het gevoel geven dat je er echt even uit bent!

Meer informatie en boeken: 16-persoons boerderij

Parc Ganuenta in Colijnsplaat

Parc Ganuenta privé zwembad

Deze moderne chalet op Parc Ganuenta in Colijnsplaat (Zeeland) is met haar 6 slaapkamers én 6 badkamers geschikt voor 12 gasten. Aan luxe kom je hier niets tekort, want in dit huis van 260 m² vind je een bubbelbad, sunshower, sauna én een privé zwembad van 6 bij 3 meter! Dit prachtige vakantiehuis heeft daarnaast ook nog eens een gunstige ligging vlak bij Nationaal Park De Oosterschelde. Als dit geen gezellige vakantie met zijn allen wordt...

Meer informatie en boeken: [[button]https://www.booking.com/hotel/nl/parc-ganuenta.nl.html?aid=1182932&label=">Moderne chalet met privé zwembad

Luxe villa met zwembad in Julianadorp aan Zee

Luxe villa in Julianadorp aan Zee

Een luxe verblijf in de duinen op slechts 100 meter van de kust! In deze villa kun je tot 8 personen verblijven én heb je een prachtig overdekt zwembad tot je beschikking. Daarnaast is er een sauna en als het weer het toelaat kun je een duik nemen in de Noordzee! Maaltijden kun je klaarmaken in de goed uitgeruste keuken of je gaat lekker uiteten bij een van de gezellige strandpaviljoens. Dat is op recht een luxe vakantie te noemen!

Meer informatie en boeken: Luxe villa met privé zwembad

Zwembad Suite bij Van der Valk Hotel Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot Zwembad Suite

In het buitenland vind je volop hotels met eigen zwembad, maar in Nederland zijn deze mogelijkheden wat schaarser. Een van de weinige hotelkamers met zwembad vind je in Van der Valk Hotel Akersloot. Er is hier een speciale Zwembad Suite te boeken met uiteraard een privé zwembad én daarnaast ook nog eens een tweepersoons whirlpool in de badkamer. Als dat geen luxe is... Dit hotel met zwembad kamers ligt in het gelijknamige Akersloot, een dorpje in de gemeente Castricum (Noord-Holland), en is zeker een aander.

Meer informatie en boeken: Hotelkamer met privé zwembad

Villa met verwarmd zwembad in Ibiza sfeer

Villa Ibiza stijl privé zwembad

Bij deze villa midden in het natuurgebied het Drents-Friese woud beschik je over een verwarmd buitenzwembad, helemaal voor jullie zelf! Naast het zwembad heb je een gezellig terras helemaal in vrolijke Ibiza sfeer ingericht. Wanneer het 's avonds afkoelt kun je gebruikmaken van de buitenhaard en kun je proosten op een luxe weekendje weg!

Meer informatie en boeken: Villa met verwarmd zwembad

Duinvilla met zwemvijver, sauna en jacuzzi

Duinvilla Noordwijk zwemvijver

Met een grote groep een weekendje weg? Wat dacht je van deze duinvilla in Noordwijk aan Zee? Deze luxe villa van 450 m² is geschikt tot 18 personen en heeft dan ook 7 slaapkamers en 7 badkamers. Met de natuurlijke zwemvijver, sauna én jacuzzi wordt dit een heerlijk wellness weekend, en met de gunstige ligging van deze duinvilla loop je binnen een kwartier het strand van Noordwijk op. Wat wil je nog meer?

Meer informatie en boeken: Duinvilla met zwemvijver

Vakantiehuizen en hotels met eigen zwembad in België

Wil jij graag de grens over voor jouw weekendje of weekje weg? Ook bij onze zuidelijke buren zijn er talloze vakantiehuizen en hotels waarbij je over een eigen zwembad beschikt. Veel van deze verblijven in België hebben ook nog eens een geweldige ligging in een natuurrijk gebied, waardoor je vakantie helemaal compleet is!

Of navigeer terug naar >> Vakantiehuizen en hotels in Nederland

Kasteel met privé zwembad in België

kasteel-privezwembad-belgie.jpg

Als je echt een keer een bijzonder verblijf zoekt, dan moet je dit unieke stulpje zéker bekijken! Je verblijft hier namelijk in een imposant landhuis in Anglo-Normandische stijl en niet alleen beschik je in dit kasteel over maar liefst 8 openhaarden, een bubbelbad en een sauna, er is ook nog eens een eigen zwembad met adembenemend uitzicht over de groene en heuvelachtige regio.

Meer informatie en boeken: Kasteel met privé zwembad

Vakantiehuis in België met uitzicht op de Maas

huisje-belgie-huy-zwembad.jpg

Dit vakantiehuis is geschikt voor 12 personen en is heel betaalbaar. Het is gelegen in de Belgische Ardennen bij Huy, maar steden als Durbuy, Andenne en Namen zijn ook goed te bereiken. Het terras met gezellig zitje én natuurlijk het privézwembad, bieden een geweldig uitzicht over de stad, de Maas en het heuvelachtige gebied. Een weekendje weg naar dit luxe huisje zorgt ervoor dat je er echt even tussenuit bent!

Meer informatie en boeken: Eigen zwembad met uitzicht

Moderne villa met privé binnenzwembad in de Belgische natuur

vakantiehuis-zwembad-noiseux.jpg

Deze luxe villa midden in de natuur aan de rand van het Belgische dorpje Noiseux heeft een privé binnenzwembad van 5 bij 3 meter en is geschikt voor maximaal 7 volwassenen en 2 kinderen. Naast het fijne zwembad en de ideale ligging vlak bij Ourthe en Durbuy, heeft dit huisje een terras met gas BBQ en kun je 's winters heerlijk opwarmen bij de houtkachel of in de sauna.

Meer informatie en boeken: Moderne villa met zwembad

Meer hotels en huisjes met privé zwembad in Nederland en België

Ook leuk: Huisjes in Nederland met hottub


Home > Blog > Vakantiehuis of hotel met privé zwembad