Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Italië > All-Inclusive Italië

All-Inclusive Italië

Travis header

Hopps Hotel

18 oktober 2023
8 dagen
Sicilië, Italië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hopps Hotel

18 oktober 2023
8 dagen
Sicilië, Italië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hopps Hotel - Sicilië

In Mazara Del Vallo op Sicilië vind je het gezellige Hopps Hotel. In eerste instantie lijkt dit resort klein opgezet. Dat hebben de bouwers goed gedaan, want zo blijft het gezellig. Er zijn echter aardig wat kamers te vinden bij Hopps Hotel, namelijk 235 verdeeld over vijf verdiepingen. Toch zul je het er nooit als druk ervaren: een vakantie bij Hopps Hotel is altijd relaxed.

Kamers van Hopps Hotel

Begin 2017 is het hotel volledig gerenoveerd waardoor je nu kunt genieten van optimale luxe en comfort. Het Hopps Hotel beschikt over vier sterren en dat zie je op meerdere plekken terug. De ruime standaardkamer is bedoeld voor twee tot drie personen en biedt al het comfort wat je nodig hebt tijdens een vakantie op Sicilië. Geniet van je eigen koelkastje, airco, balkon, wifi en meer. Voor gezinnen is er een voordelige quadkamer te boeken.

Volledig ontspannen

Wanneer je op zoek bent naar een rustige zonvakantie waarbij je je geen zorgen hoeft te maken is een verblijf bij Hopps Hotel ideaal. Je verblijft er namelijk op basis van logies en ontbijt of voor een hele kleine meerprijs all-inclusive. Ga volledig je eigen gang: neem een duik in het zwembad, doe mee met aerobics, kies voor een (betaalde) schoonheidsbehandeling of ga op pad en ontdek het prachtige Sicilië. Een vakantie bij Hopps Hotel richt je helemaal naar eigen smaak in.

Combineer een voordelige vakantie en kies voor logies en ontbijt of all-inclusive bij Hopps Hotel op Sicilië.

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Hopps Hotel is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Italië > All-Inclusive Italië