Vakantie naar Barbados

Bedrijfsuitje naar een tropisch eiland

Grote kans dat The Group Company in York na deze actie veel sollicitaties binnenkrijgt... Vanwege het tienjarig bestaan van het bedrijf, werd er een bedrijfuitje georganiseerd en dat bleek tot grote verbazing van de medewerkers toch een heel ander uitje te worden dan verwacht.

Helen Bilton, oprichter van The Group Company, wilde het jubileum in eerste instantie vieren met leveranciers en klanten, maar zij bedacht zich dat de mensen die zich dag in dag uit inzetten voor het bedrijf de traktatie het meeste verdienen. Eén van de personeelsleden stelt voor om met zijn alle naar Flamingoland te gaan en Bilton stemt daarmee in. Tijdens het volgende overleg geeft zij echter aan dat het park op die dag is gesloten en dat zij een ander uitje heeft gepland, iets wat niemand had kunnen bedenken. Alle 32 medewerkers mogen mee met een trip naar... (tromgeroffel) Barbados!

De medewerkers zullen gedacht hebben dat hun baas een grap maakte, maar niets is minder waar. Afgelopen vrijdag is het team op het vliegtuig gestapt naar het tropische eiland, waar zij in een 5-sterrenhotel verblijven. Tijdens de trip zal het personeel een boottocht maken op een catamaran, zullen ze karten, doen ze een 'Island Safari' en dineren ze aan het strand. Wat doet jouw werkgever om het personeel te belonen?
Ga naar alle reisblogs