DIT IS JE KANS: Help verhuurbedrijf El Monte en maak zelf de roadtrip van je leven!

Altijd al eens gedroomd van een roadtrip door de USA? Dit is je kans! El Monte vraagt jou namelijk om hulp en in ruil voor jouw hulp kun jij héél voordelig roadtrippen van Chicago naar Los Angeles, San Francisco of Las Vegas!

Voor het seizoen van 2017 heeft het camper verhuurbedrijf El Monte nieuwe campers laten bouwen. Deze moeten van de fabriek in Middlebury (dit is vlakbij Chicago) naar diverse verhuurlocaties gebracht worden. Je vliegt naar Chicago en je haalt de gloednieuwe camper tussen 13 en 17 maart of tussen 20 en 24 maart 2017 op uit de fabriek. Vanaf dat moment kan jullie roadtrip beginnen...

Afhankelijk van jouw eindbestemming ga jij 17 of 24 dagen met de camper op pad. Dit kun je eventueel verlengen tot maximaal 35 nachten. Van te voren kies je jouw eindbestemming, waarbij je kunt kiezen uit Los Angeles (17 dagen), Las Vegas (ook 17 dagen) of San Francisco (23 dagen). Als voorbeeld hebben wij Los Angeles als eindpunt genomen. Deze roadtrip kost 692 euro per persoon voor 17 dagen inclusief vluchten en camper! Deze prijs is gebaseerd op 4 personen. Met meer of minder personen reizen is ook mogelijk.

Terug naar de fabriek... Je hebt de camper opgehaald en jullie roadtrip gaat beginnen! Nu kun je zelf je hele reis bepalen richting Los Angeles. Je hebt een lange reis achter de rug en je moet nog even wennen aan jullie huis op wielen. Je kunt ervoor kiezen om een dagje in Chicago te blijven. Daarna waag je je aan de bekende Route 66 en ga je richting de Mississippirivier en St. Louis. Nadat je hier de eerste indrukken hebt opgedaan vertrek je op dag 5 naar Oklahoma City en op dag 6 richting Amarillo. Je maakt een tussenstop in Texas om je voor even een echte cowboy of cowgirl te voelen. En voor een echte cowboy/cowgirl ervaring, ontdek je Palo Duro Canyon te paard!

Wat een ervaringen heb je al opgedaan, het is inmiddels dag 8, dus je bent alweer op de helft! Gelukkig ga je nog heel veel meemaken... Vandaag bezoek je Albuquerque, de hoofdstad van New Mexico en kun je naar Santa Fe, waar je meer komt te weten over het indiaanse erfgoed en de hedendaagse culturen in New Mexico. De volgende dag vertrek je richting de Grand Canyon en heb je daarna een hele dag te tijd om Grand Canyon National Park te bewonderen. Als je wilt, kun je zelfs een helikoptervlucht over de Grand Canyon maken! En als dat nog niet genoeg is, ga je de komende dagen ook nog eens naar Las Vegas (hopelijk win je de reis terug!) en eindig je in Hollywood. Wat ook een leuke tussenstop is, is de stad San Diego, dat vlak boven de grens van Mexico ligt.

Wat een ongelofelijk ervaring voor zo weinig geld! Wij zijn enthousiast!

WTC heeft al voorbeeldreizen uitgestippeld, maar hun reisspecialisten helpen jou ook graag om een eigen reis uit te stippelen. Zo stel je zelf jouw droomreis samen!

Meer info en boeken

Ook enthousiast over deze roadtrip? Wees er snel bij, de verwachting is dat het volgende week al uitverkocht is en OP=OP!
Ga naar alle reisblogs