KLM Curaçao Marathon Start & Finish hotel


Lions Dive & Beach Resort

KLM Curaçao Marathon bij Lions Dive & Beach Resort

Het meest sportieve hotel van Curaçao,Lions Dive & Beach Resort, is dé plek voor een sportieve vakantie vol activiteiten. Het is dan ook niet voor niets dat het hotel al voor de vierde keer het Start & Finish hotel is van deze vierde editie van de KLM Curaçao Marathon op 26 november 2017.

Eind november dit jaar komen er voor de vierde keer honderden mensen van over de hele wereld naar Curaçao om mee te doen aan de KLM Curaçao Marathon of één van de andere afstanden en om de deelnemers vanaf de zijlijn aan te moedigen. Het bijzondere parcours van de diverse afstanden van de KLM Curaçao Marathon gaat onder andere langs de zoutpannen van Jan Thiel en de welbekende Julianabrug en Pontjesbrug.

De deelnemers die in het hotel verblijven hebben niet alleen het geluk dat de marathon precies naast het hotel start en finisht, ze worden ook nog eens verwend met een welkomstcadeau en het ontbijt is afgestemd op de sportprestaties. De KLM Curaçao Marathon is een absolute must voor alle liefhebbers van marathons en sportieve activiteiten. Ook voor familie en vrienden van de deelnemers wordt goed gezorgd. Zij kunnen niet alleen genieten van de wedstrijd maar ook van de luxe faciliteiten van het resort. Het is dan ook een uitgelezen kans om in dit fijne 4-sterrenhotel te verblijven.

Activiteiten rondom de KLM Curaçao Marathon

Op de dag van de KLM Curaçao Marathon staat deelnemen en aanmoedigen natuurlijk centraal, maar voor en na die tijd wacht het frisse water van de zwembaden en de oceaan voor een frisse duik. Het hotel heeft een fantastische ligging aan het strand en is met maar liefst vier sterren geschikt voor alle soorten vakantiegangers. De hotelgasten van Lions Dive & Beach Resort kunnen genieten van de luxe kamers, suites en appartementen, de spa en sport- en duikschool op het resort, het brede
witte zandstrand, het 50 meter lange zwembad en de activiteiten die georganiseerd worden rondom de marathon. Zo is er een Pasta Party met masterchef Pascal Jalhay op 25 november, zoals altijd een ontbijtbuffet bij Restaurant Hemingway en een afterparty in Caribische sferen op het strand op 26 november om de sportieve activiteiten swingend af te sluiten.

Meedoen?

Iedereen kan zich inschrijven voor de KLM Curaçao Marathon op Curaçao. Het evenement is geschikt voor jong en oud en de afstanden zijn hier op aangepast: de Cavalier (5 kilometer) en de Intertrust (10 kilometer), waarbij wandelen ook is toegestaan, Royal Netherlands Navy Trail (10,5 kilometer), de Amstel Bright Half Marathon en uiteraard de KLM Full Marathon. Dit jaar kunnen frequent flyers van KLM voor het eerst hun opgespaarde punten inwisselen voor het kosteloos inschrijven voor de diverse afstanden.

Interesse om mee te doen met de KLM Curaçao Marathon of om aanwezig te zijn bij de start en de finish en de deelnemers aan te moedigen? Boek dan vandaag nog een verblijf bij Lions Dive & Beach Resort en voeg de promotiecode KLMMAR17 toe voor 10% korting op de boeking. Let op: boeken kan tot en met 31 oktober 2017 voor verblijven tussen 17 november en 3 december 2017.

Ga met korting naar Lions Dive & Beach Resort


KLM Marathon50 meter zwembad Lions Dive & Beach Resort

Lions Dive & Beach Resort CuraçaoLions Dive & Beach Resort kamer


Home > Blog > KLM Curaçao Marathon Start & Finish hotel