Win een hangmat

Maak kans op een hangmat of hangstoel in de kleuren van TravelHunter!

Deze actie is afgelopen. De winnaars zijn Annet de Jong en Annemie van Limpt.

Kijk jij ook alweer uit naar het mooie weer, het strand en het lekker luieren? Wij ook! Misschien heb je al een vakantie geboekt, misschien ook niet, maar wij zorgen er alvast voor dat je in de zomerse sferen komt. En kom je beter in de vakantiestemming, dan met een vrolijke hangmat voor de lente? Bij DeHangmat.nl heb je super veel keuze in hangmatten en hangstoelen, allemaal van hoogwaardige kwaliteit en wij mogen in samenwerking met hen maar liefst 2 hangmatten en/of hangstoelen weggeven in de kleuren van TravelHunter!

Als je wint, mag je kiezen tussen onderstaande hangmatten of hangstoel:

1. Eenpersoons hangmat "Grenada Fire"
Een éénpersoons hangmat van topkwaliteit, de "Grenada Fire" van Tropilex. Door deze vrolijke kleuren krijg je het ultieme vakantiegeval. Als je 'm inpakt in de bijgeleverde tas, kun je 'm makkelijk meenemen in de koffer en op vakantie tussen twee palmbomen knopen!

2. Tweepersoons hangmat "Tortuga Fire"
Wil je iets meer ruimte of met zijn tweeën relaxen? Dan kun je voor de grote broer van de Grenada Fire kiezen, de "Tortuga Fire". Deze tweepersoons hangmat is 20 centimeter breden dan de éénpersoons versie.

3. Hangstoel "Trinidad Fire"
Of wat dacht je van deze vrolijke hangstoel, "Trinidad Fire"? Lekker relaxen en ondertussen een tijdschrift lezen, of je volgende vakantie op TravelHunter uitzoeken ;).

Hangmatten

Hoe maak je kans?

Er zijn twee manieren om kans te maken op deze geweldige prijs! We geven er één weg onder onze nieuwsbriefinschrijvers en één onder onze likes op onze Facebookpagina. Wil je dubbel zoveel kans maken, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief én like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie (ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief, dan hoef je je niet nogmaals aan te melden). De actie loopt t/m 27 maart 2016. In de week daarna maken wij de winnaar bekend op Facebook en nemen wij persoonlijk contact op met de winnaar of winnares.

Schrijf je in en maak kans!

Max. 2 nieuwsbrieven per week met aanbiedingen, blogs en winacties. Je kunt je altijd kosteloos afmelden.

Vergeet niet je inschrijving te bevestigen. De bevestigingsmail kan in de SPAM terechtkomen.