Hotels Brazilië

Heb jij de luxe hotels al gezien in het mooie Brazilië? Verblijf in een van de mooie badplaatsen zoals Combuco, Pipa of Ponta Negra, waar je volop met je voeten door het hagelwitte strand kunt lopen en een duik neemt in de helderblauwe zee. In Brazilië ervaar je een relaxte sfeer en tropische temperaturen. Het is een van de grootste landen in Zuid-Amerika en heeft ellenlange zandstranden.

Voor de watersportliefhebbers hebben we fantastische hotels en appartementen in de mooie badplaats Pipa. Hier kun je gemakkelijk je eerste surfles nemen en ook voor gevorderden is dit de perfecte zee. Voor een oase aan rust ga je naar Cumbuco.

Je boekt al veel mooie hotels zonder zorgen op basis van all-inclusive. Ga jij liever op pad buiten het hotel of appartement? Bekijk dan welke verzorgingsmogelijkheid het beste bij jou past!

Aanbieders hotels in Brazilië

Veelgestelde vragen over hotels in Brazilië

In de badplaats Pipa. Hier zijn heel veel mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Zo kun je lekker je sport beoefenen zonder je druk te moeten maken om zwemmers in de omgeving. Hotel Da Pipa heeft bijvoorbeeld een perfecte ligging voor een gave surfvakantie! 

Wij raden je aan Brazilië te bezoeken in de maanden maart tot en met mei of de maanden oktober. Gedurende deze maanden is de temperatuur het lekkerst. In de maanden maart tot mei is de gemiddelde temperatuur tussen de 26 en 29 graden. Voor de maanden oktober tot december geldt dezelfde temperatuur. De zomerperiode is voor de Brazilianen van januari tot en met maart. Gemiddeld is de temperatuur dan 30 graden. 

Je bent vanuit Nederland met ongeveer 12 uur vliegen in Brazilië. Een redelijke reis, maar je ziet dan wel een prachtig land met prachtige stranden, cultuur en mooie hotels.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen