Hotels Cuba

Als jij Cuba wilt ontdekken heb je natuurlijk wel een slaapplaats nodig. Kies jij voor de luxe van een hotel of liever de rust in een appartement? Cuba staat bekend om haar sigaren, mojito cocktails en paradijselijke witte stranden. Cultuurliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken in de mooie hoofdstad Havana. Deze mooie bruisende stad heeft talloze kleurrijke gebouwen, gezellige terrasjes en je komt hier authentieke Amerikaanse auto's tegen op straat.

In Varadero, wat eigenlijk Playa Azul heet, geniet jij optimaal van een strandvakantie. Het zand op dit strand is hagelwit en de zee is helderblauw. Je kunt hier van maar liefst 20 kilometer strand genieten! Tip van Travis: Breng vanuit je hotel op Cuba ook een bezoekje aan de grotten van Bellamar of maak een boottocht over de Rio Canimar. En ben jij een echte avonturier? Maak dan kennis met de Cubaanse natuur tijdens een Jeepsafari.

Op Cuba verblijf je in een van de mooie appartementen op basis van logies. Wil jij iets meer luxe? Ga dan voor een van de mooie hotels die worden aangeboden met ontbijt of ga voor een van de vele all-inclusive hotels op het Cubaanse schiereiland Varadero.

Aanbieders hotels op Cuba

Veelgestelde vragen over hotels op Cuba

Op Cuba is de officiële gesproken taal Spaans. Gidsen spreken vaak ook Frans of Italiaans en op de toeristische plekken kun je je ook in het Engels goed redden.  

De reis naar Cuba is ongeveer 10 uur vanuit Nederland. 

Ja, op Cuba is het 6 uur vroeger dan in Nederland. Houd hier rekening mee mocht je familieleden willen contacten vanuit je hotel op Cuba. 

Er zijn veel hotels te vinden op Cuba, echter ligt het helemaal aan jouw eisen en wensen welk hotel het beste bij je past. Maar neem eens een kijkje bij Iberostar Playa Alameda. Hier geniet je in ieder geval in luxe van Cuba.

Kijk eens bij het RUI Palace Cabo Verde als je gek bent op RUI hotels! 

Er zijn veel verschillende hotels te vinden in Holguin, kijk bijvoorbeeld eens naar het Fiesta Americana Resort of Memories Holguin.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!