Hotels Dominicaanse Republiek

Ben jij klaar voor een van de droomhotels tijdens jouw vakantie op de Dominicaanse Republiek? Of verblijf je liever in een van de luxeappartementen? De Dominicanen gaan tot het uiterste om jou in de watten te leggen gedurende jouw verblijf. Deze gastvrijheid vind je voornamelijk terug in de 4- en 5-sterrenhotels. Je kunt deze hotels vaak op basis van all-inclusive boeken, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten!

In de Dominicaanse republiek heb je veel mooie hotel en resorts maar een van de echte mustsees is het RUI Bambu. Dit mooie hotel ligt in Punta Cana, een van de mooiste plekken in de Dominicaanse Republiek! Punta Cana is een van de plaatsen waar je kunt genieten van een hagelwit zandstrand en de helderblauwe zee. Als jij een dagje eropuit wilt, breng dan een bezoekje aan een van de dolfijnenshows of maak kennis met de merengue en bachata danspasjes.

Aanbieders hotels in de Dominicaanse Republiek

Veelgestelde vragen over hotels in de Dominicaanse Republiek

Voor kinderen is speelplezier een grote eis. Bij RUI Naiboa in Punta Cana beleef je het optimale glijplezier met het grote aanbod aan glijbanen! 

Een paar van de mooiere RIU-hotels zijn te vinden in de Dominicaanse Republiek. Wij hebben een aantal van deze paradijselijke hotels op een rijtje gezet. Kijk eens naar een van de volgende hotels: RIU Bambu, RIU Palace Macao, RIU Republica, RIU Naiboa of het luxe RIU Palace Bavaro

Als jij op zoek bent naar een pareltje in Punta Cana om te genieten van de hagelwitte stranden en helderblauwe zee, dan zit je bij het Viva Wyndham Dominicus Beach goed. Wandel over het witte zand en koel af met je voeten in het heldere water. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!