Hotels Gambia

Na 6 uurtjes vliegen land je in het mooie Gambia, waar je ultieme zonvakantie begint. Gambia is een prachtige bestemming om te verblijven in West-Afrika. Je geniet de hele vakantie van een heerlijke temperatuur tussen de 25 en 32 graden, dus lekker warm ga je het zeker hebben in dit tropische weer.

In Gambia geniet je van de luxe in een appartement of een hotel met zwembaden waar je volledig tot rust kan komen en kunt bijkleuren in de zon. Gambia biedt zowel goed betaalbare, maar luxe 3-sterrenhotels aan, maar ook van prachtige 4- of 5-sterrenresorts. De keuze is geheel aan jou en geloof ons, Gambia is echt een prachtland om te verkennen. Voor welk hotel in Gambia ga jij?

Aanbieders hotels in Gambia

Veelgestelde vragen over hotels in Gambia

Kijk eens naar het 3-sterren Bamboo Garden Gambia. Hier geniet je van luxe en prachtige kamers voor een toch wat lagere prijs dan een gemiddelde accommodatie in Gambia. 

Het Gambia Coral Beach Hotel en het Ocean Bay bieden jou de luxe die je zoekt in een 5-sterrenhotel.

Als je op zoek bent naar een hotel dicht bij de Senegambia Strip dan zit je bij het Kairaba Beach goed. Op nog geen 200 meter ben je bij het strand en het centrum met restaurants en winkels. Wil je naar de uitgaansgelegenheden op de strip dan is dat slechts 2,5 kilometer vanaf het resort. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!