Hotels Malta

Een mooi eiland wat je niet mag missen tijdens het verkennen van de wereld is Malta! Hier geniet je optimaal van bezienswaardigheden, mooie stranden en gezellige dorpjes en havens. Valetta is de hoofdstad van Malta en herken je door de barokstijl die je in het centrum tegenkomt. Er zijn veel gezellige haventjes op Malta en je kunt genieten van een zonnig klimaat en gezellige sfeer.

Voor jouw verblijf op Malta kun je kiezen om een knus appartement te huren of je kunt kiezen uit een van de vele hotels op Malta! Hier kies je zelf op basis van welke verzorging je boekt en wat jouw eisen zijn. Verblijf jij graag in een hotel aan het strand of in een gezellig centrum? Aan jou de keus!

Zoek meer Malta hotels

Veelgestelde vragen over: Hotels Malta

Malta heeft veel mooie complexen en hotels ter beschikking. Onze favorieten zijn de Pergola Club en San Antonio Hotel & Spa

DB San Antonio Hotel & Spa is een mooi resort op Malta waar je je direct aan het strand bevindt tijdens je verblijf. Heerlijk om dus jouw zonvakantie door te brengen! En je verblijf hier ook nog eens op basis van all-inclusive verzorging.

White Dolphin Holiday Complex is een mooi en verzorgd complex waar je een voordelige vakantie kunt doorbrengen. Geniet van de zon en het zoutwaterzwembad waar je een heerlijke frisse duik in kunt nemen! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel