Hotels Mexico

Viva la Mexico! Proef de sfeer van Mexico én natuurlijk niet vergeten het heerlijke eten! Want lekker eten kun je zeker in Mexico, de taco's en mojito's staan al op je te wachten. Verder is er veel te doen in het hele land. Zo kun je vanuit je hotel in Mexico op excursie, wandelen door de gezellige centra of uiteraard kun je er heerlijk aan het witte strand genieten.

Hotels in Mexico zijn er in overvloed. Je hebt knusse hotels die fijn zijn voor als je veel op pad bent om het bruisende Mexico te verkennen. Maar het is ook mogelijk om te verblijven op een resort in Mexico op basis van all-inclusive. Dan hoef je het resort niet eens te verlaten én je zit vaak ook nog eens aan een heel mooi strand!

Aanbieders hotels in Mexico

Veelgestelde vragen over hotels in Mexico

Sandos Caracol Eco Resort Mexico is een van de perfecte resorts om op te verblijven met kinderen. Er zijn namelijk heel veel glijbanen waar de kinderen zich urenlang vermaken en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd. Bovendien is dit resort ook voor de ouders geen straf!

Een van onze favoriete hotels is het RIU Palace Las Americas, vanwege de perfecte ligging aan het strand van Cancun! Kijk maar eens bij de foto's. Ben je meer van de kleinschaligere hotels, dan is Magic Blue Spa Boutique Hotel in Playa del Carmen een echte aanrader!

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen