Hotels Senegal

Weer eens een andere vakantiebestemming aandoen? Wist je dat Afrika veel te bieden heeft? Er zijn veel hotels in Zuid-Afrika, maar ook Senegal is een prachtig land om te bezoeken! Naast dat je op Senegal kunt genieten van het tropische weer en de mooie stranden zijn er genoeg avontuurlijke bezienswaardigheden. Niet alleen heb je in Senegal veel natuurparken, er zijn ook veel wilde dieren te spotten tijdens een safari.

Je kunt in dit prachtige Afrikaanse land op verschillende manieren verblijven. Zo kun je verblijven in een van de hotels in Senegal, een lodge of je kunt tussen de wilde dieren slapen. Wil je niet te ver reizen maar wel tussen de dieren slapen, dan kan dat ook in Nederland op verschillende plekken!

Aanbieders hotels in Senegal

Veelgestelde vragen over hotels in Senegal

Wil je in Senegal direct aan het strand verblijven, dan kun je eens kijken naar Royal Saly Senegal of ClubHotel Filaos Senegal.

 

 

Royal Horizon Baobab is een hotel waar je lekker tot rust kunt komen op het strand, maar ook veel activiteiten kunt ondernemen. Het resort ligt aan een strand waar veel activiteiten in het water worden gehouden. Je kunt er bijvoorbeeld windsurfen of meegaan op de zeilboot.

Een van de meest fijne hotels qua ligging is het ClubHotel Filaos Senegal, hier kun je gemakkelijk naar het centrum van Senegal lopen en de omgeving verkennen. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!