Hotels Senegal

Senegal is een van de mooie landen die Afrika te bieden heeft. Naast dat je op Senegal kunt genieten van het tropische weer en de mooie stranden zijn er genoeg avontuurlijke bezienswaardigheden in dit mooie gebied. Naast dat je veel natuurparken hebt in Senegal, staat Afrika ook bekend om haar wilde dieren. Die wilde dieren wil je natuurlijk wel spotten tijdens de vakantie en dit kan met een safari!

Op Safari ga je met een lokale gids via een auto gebieden in waar de wilde dieren leven. Zo kun je ze van zo dicht bij mogelijk bekijken en de natuur verkennen. In Senegal zijn er verschillende mogelijkheden om te verblijven. Zo kun je verblijven in een van de hotels in Senegal, een lodge of je kunt tussen de wilde dieren slapen. Hier zijn speciale reizen voor te boeken en ervaar je het ultieme 'Safari gevoel'!

Zoek meer Senegal hotels

Veelgestelde vragen over: Hotels Senegal

Royal Saly Senegal is een van de mooie resorts die te vinden is aan het strand. Je verblijft in een 3-sterrencomplex op basis van all-inclusive. Je hoeft je dus de gehele vakantie nergens druk om te maken. 

Royal Horizon Baobab is een hotel waar je lekker tot rust kunt komen op het strand en genieten van de omgeving. Daarnaast ligt het resort aan een strand waar veel activiteiten in het water worden gehouden en kun je op een sportieve manier ter zee gaan! Je kunt namelijk windsurfen of meegaan op de zeilboot. Heel tof om een keer mee te maken! 

Een van de meest fijne hotels qua ligging is het ClubHotel Filaos Senegal, hier kun je gemakkelijk naar het centrum van Senegal lopen en de omgeving verkennen. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel