Hotels Suriname

Suriname is een prachtig land in Zuid-Amerika met een Nederlandse koloniaal verleden. De hoofdstad Paramaribo heeft volop bezienswaardigheden, maar als je het echt Suriname wilt zien, moet je zeker ook het binnenland bekijken! Weg uit de stad, op naar een overweldigende natuur waar vele tropische dieren leven. Zo zou je de combinatiereis Paramaribo en Bergendal kunnen boeken. En vergeet niet te genieten van de overheerlijke Surinaamse keuken!

Los van de rondreizen of combinatiereizen, zijn er ook volop hotels in Suriname voor een heerlijk verblijf. Ga bijvoorbeeld naar een van de Torarica hotels of boek het splinternieuwe Jacana Amazon Wellness Resort. Aan jou de keus!

Aanbieders hotels in Suriname

Veelgestelde vragen over hotels in Suriname

Wil je de jungle van Suriname bewonderen, dan kun je bijvoorbeeld naar Bergendal, eventueel in combinatie met Paramaribo.

Als je in een appartement in Suriname wilt verblijven, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Martinus

Als je in het centrum van Paramaribo wilt verblijven, neem dan eens een kijkje bij Krasnapolsky of het 5-sterrenhotel Royal Torarica. Zo ben je dus in enkele meters in de drukte of kun je gewoon rustig bijkomen aan het zwembad bij het hotel!

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen