Academy Hotel Curaçao

Curaçao- Curaçao - Willemstad

Travis header

Academy Hotel - Curaçao

Een meer bijzonder verblijf dan het Academy Hotel in Willemstad vind je waarschijnlijk niet op Curaçao: dit hotel is van de hotelschool op het eiland waar leerlingen hun theorie in de praktijk kunnen toepassen. Omdat de hoteliers in opleiding zijn betaal je niet de hoofdprijs voor dit verblijf. Dat is ideaal, want dan kun je je spaargeld aan andere leuke uitjes en souvenirs uitgeven op het eiland.

Basic en gezellig

De kamers van het Academy Hotel zijn eenvoudig maar wel sfeervol. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig op een zonnige bestemming zoals dit eiland: je bent toch bijna altijd buiten! In het complex is een à-la-carterestaurant aanwezig waar de koks in opleiding er alles aan doen om jou de keuken van Curaçao te laten leren kennen. Op slechts 100 meter vind je diverse leuke winkeltjes waar je even kunt shoppen en rond kunt lopen.

Bezoek het strand

Je vindt de zee al op 300 meter, maar voor een echt fijn zandstrand moet je drie kilometer rijden. Neem je boekje en je fotocamera maar vast mee, want je kunt je hier zeker een hele dag vermaken. Vanaf het hotel in het hart van Punda kun je ook eenvoudig leuke uitjes maken, zoals een bezoek aan de golfbaan, Pietermaai of de Pontjesbrug.

Goedkoop overnachten op Curaçao? Bij Academy Hotel in Willemstad zorgen koks in opleiding voor een onvergetelijk verblijf.

Home > Hotels en appartementen > Academy Hotel Curaçao

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen