Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Aelia Resort

Aelia Resort

Griekenland - Kefalonia - Svoronata

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Aelia Resort gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Aelia Resort - Kefalonia

Dit gloednieuwe pareltje op Kefalonia is een aanwinst voor het eiland! Aelia Resort is een kleinschalig verblijf dat wordt gerund door de vier Fragias broers en met hun uitermate goede service maken zij jouw verblijf compleet! Het heeft een prachtig zwembad en een poolbar voor lekkere hapjes en drankjes. En los van het prachtige resort en de o-zo-comfortabele ligbedden bij het zwembad, zijn ook de kamers erg luxe...

Kamers met privé jacuzzi of swim-up

Fantastisch! Je kunt bij Aelia Resort twee soorten kamers boeken die beiden voorzien zijn van een leuk extraatje. Zo heb je kamers met een jacuzzi op het terras waarbij je uitkijkt op het zwembad en kun je kiezen voor een swim-up kamer waarbij je vanaf het terras gelijk aan het zwembad zit. Verder hebben beide soorten kamers een moderne inrichting, een fijn tweepersoonsbed en zijn er extra faciliteiten zoals een minibar en een strijkplank.

Adults only resort

Aelia Resort is een adults only hotel waarbij je minimaal 17 jaar moet zijn om hier te mogen verblijven. Dit kleinschalige resort met slechts 9 kamers heeft een fijne ligging in het typische Griekse dorpje Svoronata en wordt omringd door olijfbomen. Omdat er zo weinig kamers zijn, heb je volop ruimte en is er altijd voldoende keuze tussen de relaxte ligbedden rondom het zwembad. En natuurlijk kun je ook een lekker drankje halen bij de poolbar die je in het middengedeelte van het zwembad rustig kunt opdrinken. Cheers! 

Home > Hotels en appartementen > Aelia Resort