Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Aparthotel Summer Garden

Turkije - Egeïsche Kust - Bitez

Travis header

Aparthotel Summer Garden - Turkije

Het 3-sterren Aparthotel Summer Garden in de badplaats Bodrum is de ideale plek om voordelig te genieten van de Turkse zon. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op 100 meter van het aparthotel en ook de restaurants vind je al binnen 100 stappen. Wil je wat verder, dan is er een bushalte voor de deur die je bijvoorbeeld naar het centrum van Gümbet of Bodrum brengt. 

Hotelkamers, studio's en appartementen

Een hotelkamer, studio of appartement, waar kies jij voor? De standaard hotelkamer boek je op basis van halfpension of volpension. Wil je liever een studio of appartement met een kitchenette, dan verblijf je op basis van logies, logies en ontbijt of ook met halfpension of volpension zoals bij de hotelkamer. De keuze is aan jou! En uiteindelijk zul je waarschijnlijk toch voornamelijk buiten leven: Lekker in de zon bij het zwembad of op het nabijgelegen zandstrand!

Badplaats Bitez

Aparthotel Summer Garden ligt in de gezellige badplaats Bitez, wat ten westen van Bodrum ligt. Bij het strand van Bitez is een promenade waar je een lekker drankje kunt nuttigen op een van de terrassen. Daarachter vind je ook direct het centrum van Bitez waar je een souvenir kan scoren in de knusse winkeltjes en nog meer restaurants en barretjes te vinden zijn. Laat de vakantie maar beginnen!

Home > Hotels en appartementen > Aparthotel Summer Garden