Appartementen Casa Lisa Albufeira

Portugal - Algarve - Albufeira

Travis header

Appartementen Casa Lisa Albufeira boek je bij:

Appartementen Casa Lisa Albufeira

Appartementen Casa Lisa Albufeira is een kleinschalig appartementencomplex aan de Algarve in Portugal. Dit sfeervolle complex is gelegen aan de westkant van Albufeira en bestaat maar uit 4 appartementen, lekker kleinschalig dus. Senhor Lisa is de vriendelijke eigenaar van dit complex en maakt altijd graag een praatje, ook vertelt hij je over de mooie plekken aan de Algarve. Op 500 meter afstand ligt een rustig zandstrand, op 100 meter afstand heb je een bushalte en 5 kilometer verderop ligt de bekende Strip van Albufeira.

Faciliteiten

Het verblijf bestaat uit 4 appartementen, zo heb je een 2-kamerappartement type A met 3 slaapplaatsen, ook is er een 2-kamerappartement type B met 4 slaapplaatsen en dan is er nog een 2-kamerappartement type B met 5 slaapplaatsen. Genoeg keuze dus voor zo'n kleine accomodatie! Het complex beschikt over een buitenzwembad met ligstoelen, altijd fijn om lekker te zonnen! Je boekt hier een appartement op basis van logies verzorging. Bedlinnen worden 1 keer per week verschoond, 2 keer per week krijg je schone handdoeken en je kamer word 6 keer per week schoongemaakt.

Omgeving

Appartementen Casa Lisa Albufeira ligt net buiten de drukte van Albufeira, maar twijfel zeker niet om een bezoek brengen aan het beroemde Albufeira! Je kan dan natuurlijk een taxi huren, of neem de bus, die 100 meter verderop vertrekt. Albufeira is van een oud vissersdorpje uitgegroeid tot een populaire badplaats met een prachtig strand en een druk centrum. 

Het appartementencomplex ligt aan de Algarve, hier zijn de mooiste stranden en de leukste dorpjes te vinden. Je hebt hier prachtige roodkleurige rotsen, een echte aanrader om een wandeling te maken met zonsondergang en ook de sprookjesachtige rotsen zullen je verbazen!

Home > Hotels en appartementen > Appartementen Casa Lisa Albufeira