Bungalows Duna Beach Gran Canaria

Travis header

Vergelijk de prijzen van Bungalows Duna Beach Gran Canaria en bespaar:

Bungalows Duna Beach - Gran Canaria

Als jij op zoek bent naar een accommodatie tussen de goudgele zandduinen waar je optimaal kan genieten op Gran Canaria, zoek dan niet verder! De bungalows van Duna Beach zijn perfect voor gezinnen, maar voor als je saampjes op vakantie gaat. Het complex is rustig gelegen en er is volop vermaak. 

18 holes

Alle papa's en mama's kunnen een balletje slaan op 1 van de 18 holes. De golfbaan ligt op loopafstand en je kunt hier volop genieten, terwijl je omringd wordt door de natuur. Sla lekker een balletje, terwijl de rest van het gezin ligt te genieten aan het zwembad. Willen jullie er even samen op uit? Ga eens op excursie of rijd naar de dichtstbijzijnde dorpjes om het Spaanse eiland te verkennen. 

Duna Beach

Het park beschikt over twee grote zwembaden. Kleine waterratten kunnen veilig spelen in het kindergedeelte en er is een speeltuin in de tuin te vinden. Alle ligbedden met parasols zijn vrij te gebruiken door gasten van Bungalows Duna Beach. Vergeet niet om een drankje te halen bij de poolbar als het een beetje warm wordt of ga eens lunchen in het restaurant! Hier geniet je in ieder geval volop van je zonvakantie op Gran Canaria. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel