Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Carmel Cumbuco Resort

Carmel Cumbuco Resort

Brazilië - Fortaleza - Cumbuco

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Carmel Cumbuco Resort gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Carmel Cumbuco Resort - Brazilië

Om Carmel Cumbuco Resort te omschrijven zijn drie woorden nodig, namelijk: luxe, relaxen en vrijheid. In de badplaats Cumbuco ligt dit prachtige 4-sterrenhotel. Het hotel beschikt over een groot buitenbad en kinderbad. Op die manier kun je met het hele gezin van deze plaats genieten, maar is het ook prima geschikt voor met zijn tweeën. 

Direct aan het strand gelegen

Carmel Cumbuco Resort ligt direct aan het ideale zandstrand van Cumbuco. Hier kun je onder het genot van de Braziliaanse zon en een versgemaakte cocktail helemaal tot rust komen op één van de ligbedjes van het hotel. Aan het strand en in de omgeving zijn veel restaurants en barretjes te vinden. Dat betekent: Even samen genieten van een Braziliaans diner met een blik op de ondergaande zon. 

Activiteiten 

Ben je toe aan een beetje avontuur tijdens je luxe vakantie? Het hotel biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten. Ga jij hier leren surfen of ga je met een quad door de duinen racen? Je kunt er ook voor kiezen om Fortaleza te bezoeken. In Fortaleza kun je volop van waterpret genieten in het Beach Park of kun je onder andere een tour door de stad nemen. Al met al: Er is genoeg te beleven in Cumbuco en omgeving!

Home > Hotels en appartementen > Carmel Cumbuco Resort