Coral Estate Villas Curaçao

Curaçao - Curaçao - Rif St. Marie

Travis header

Coral Estate Villas Curaçao boek je bij:

Coral Estate Villas - Curaçao

Levensgenieters opgelet! Coral Estate Villas op Curaçao biedt jou een wel héél luxe vakantie met panorama uitzicht en een eigen villa met privézwembad. Hier geniet je van de rust, het privézandstrandje en uiteraard de o-zo-mooie Caribische zonsondergang!

Ruime villa's met privézwembad

Verblijf je in Coral Estate Villas, dan verblijf je altijd in een ruime villa met privézwembad. Het enige waar je nog uit kan kiezen is tuinzicht of zeezicht, maar in beide gevallen beschik je over een hele fijne villa met alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie. Je kunt hier maximaal met 6 personen overnachten, dus het is ook ideaal voor de wat grotere families of vriendengroepen. 

Huur een auto en ontdek Curaçao

Coral Estate Villas ligt op een rustige plek en in principe heb je hier alles wat je nodig hebt: een luxe villa met zwembad, toegang tot een prachtig privéstrandje, een rooftop à-la-carterestaurant en een strandrestaurant. Maar als je helemaal naar Curaçao gaat, wil je natuurlijk ook iets van het eiland zien. Huur een auto en ga er zelf op uit. Rijd bijvoorbeeld van strandje tot strandje of ga zwemmen met dolfijnen bij de Dolphin Academy in het Sea Aquarium Park bij Mambo Beach.

Home > Hotels en appartementen > Coral Estate Villas Curaçao