Cornerstone Guest Lodge

Travis header

Vergelijk de prijzen van Cornerstone Guest Lodge en bespaar:

Cornerstone Guest Lodge - Zuid-Afrika

Cornerstone Guest Lodge is een 4-sterrenlodge die beschikt over verschillende themakamers. Omdat dit een kleinschalige lodge is, is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht voor jouw verblijf in Cornerstone Guest Lodge. Je verblijft in deze lodge op basis van logies met ontbijt. Dat betekent dat je vanuit je gezellige themakamer zo naar het verse ontbijtje kunt lopen. Geniet hier van vers fruit en warme broodjes, of ga je voor een heerlijke Zuid-Afrikaanse smoothie? Daarna is het alweer tijd voor een frisse duik in één van de twee zwembaden. Dat klinkt als een perfecte basis voor jouw vakantie naar Zuid-Afrika!

Pretoria

Even weg van je lodge en het prachtige Zuid-Afrika ontdekken? Bezoek het dicht bij gelegen stadje Pretoria. Pretoria is de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika. In deze hoofdstad vind je Church Street, de langste straat van de wereld en het kloppende hart van Pretoria. In deze straat kun je een bezoekje brengen aan de Anglicaanse kathedraal of ga genieten van de vele kleuren in de botanische tuin.

's Avonds ontspannen

Na je bezoekje aan het prachtige en indrukwekkende Pretoria kom je terug in Cornerstone Guest Lodge. Als je geluk hebt, biedt de logde je diezelfde avond een barbecue aan. Zo kun je na je lange dag tegen betaling aanschuiven bij het barbecue diner en de echte smaak van Zuid-Afrika proeven. Laat je helemaal in de watten leggen door het personeel en duik daarna je themabed in en stippel alvast de volgende dag uit, want in Zuid-Afrika is genoeg te beleven!

 

 

 

Bekijk dit hotel
bij TUIAnderen bekeken ook...

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel