Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Cornerstone Guest Lodge

Cornerstone Guest Lodge

Zuid-Afrika - Gauteng - Pretoria

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Cornerstone Guest Lodge gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Cornerstone Guest Lodge - Zuid-Afrika

Cornerstone Guest Lodge is een 4-sterrenlodge die beschikt over verschillende themakamers. Omdat dit een kleinschalige lodge is, is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht voor jouw verblijf in Cornerstone Guest Lodge. Je verblijft in deze lodge op basis van logies met ontbijt. Dat betekent dat je vanuit je gezellige themakamer zo naar het verse ontbijtje kunt lopen. Geniet hier van vers fruit en warme broodjes, of ga je voor een heerlijke Zuid-Afrikaanse smoothie? Daarna is het alweer tijd voor een frisse duik in een van de twee zwembaden. Dat klinkt als een perfecte basis voor jouw vakantie naar Zuid-Afrika!

Pretoria

Even weg van je lodge en het prachtige Zuid-Afrika ontdekken? Bezoek het dicht bij gelegen stadje Pretoria. Pretoria is de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika. In deze hoofdstad vind je Church Street, de langste straat van de wereld en het kloppende hart van Pretoria. In deze straat kun je een bezoekje brengen aan de Anglicaanse kathedraal of ga genieten van de vele kleuren in de botanische tuin.

's Avonds ontspannen

Na je bezoekje aan het prachtige en indrukwekkende Pretoria kom je terug in Cornerstone Guest Lodge. Als je geluk hebt, biedt de logde je diezelfde avond een barbecue aan. Zo kun je na je lange dag tegen betaling aanschuiven bij het barbecue diner en de echte smaak van Zuid-Afrika proeven. Laat je helemaal in de watten leggen door het personeel en duik daarna je themabed in en stippel alvast de volgende dag uit, want in Zuid-Afrika is genoeg te beleven!

 

 

 

Home > Hotels en appartementen > Cornerstone Guest Lodge