Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Duro Garden & Beach

Brazilië - Fortaleza - Cumbuco

Travis header

Duro Garden & Beach - Brazilië

Duro Garden & Beach is een van de mooie pareltjes in de Braziliaanse kuststreek vlak bij Fortaleza. Je kunt hier genieten van de warme zon en parelwitte stranden. Het centrum van Cumbuco is op loopafstand te bereiken en het 3-sterrenhotel ligt ook nog eens direct aan het strand. 

Caipirinha

Brazilië staat bekend om haar sensuele muziek, cultuur en niet te vergeten de heerlijke caipirinha's. En deze heerlijke cocktail bestel je gewoon aan het strand terwijl je geniet op een van de ligbedjes. 's Ochtends wordt er een heerlijk ontbijt voor je voorbereid en voor de rest van de dag raden we je aan om gezellige lokale restaurantjes op te zoeken om zo de traditionele specialiteiten te proeven. Je hebt natuurlijk niet voor niets zo ver gevlogen!

Garden-gedeelte en Beach-gedeelte

Om jouw vakantie net even wat spannender te maken raden wij je zeker aan een keer een kijkje te nemen bij de activiteiten die door het resort worden aangeboden. Je kunt namelijk een spannend ritje maken op de bananenboot. Daarnaast is het mogelijk om te paardrijden, waterskiën en je kunt windsurfen! Bovendien heeft Duro Garden & Beach een eigen kiteschool! Het hotel is opgedeeld in twee verschillende delen. Wil je uitrusten, dan ga je naar het Garden-gedeelte. Wil je juist wat meer actie en wil je bijvoorbeeld gaan wind- of kitesurfen, ga dan naar het Beach-gedeelte. Voor ieder wat wils!

Home > Hotels en appartementen > Duro Garden & Beach