Eco Resort Inn Suriname

Suriname - Paramaribo - Paramaribo

Travis header

Eco Resort Inn - Suriname

In het centrum van het bruisende Paramaribo vind je Eco Resort Inn, een fijn hotel met een huiselijke sfeer. Je voelt je hier zonder twijfel direct thuis! Het hotel ligt op vijf tot tien minuten afstand van het centrum waardoor je van zowel de rust als de gezelligheid van de stad kunt genieten. De medewerkers van Eco Resort Inn doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke vakantie in Paramaribo zult beleven!

Riverside Hut & Green Key Global

Wakker worden, en de dag beginnen met een heerlijk ontbijt in de Riverside Hut, beter kan niet! In dit hotel zijn 122 kamers te vinden die allemaal ruim en modern zijn ingericht. Het hotel beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Green Key Global, dit betekend dan ze het beste voor hebben met mens, dier en milieu. In de grote tropische tuin vind je een heerlijk zwembad waar er altijd tijd is om een verfrissende duik te nemen, geniet van een lekker drankje aan de poolbar! 

Ontdek de omgeving

Het hotel is gebouwd in koloniale stijl waarin de receptie en de bar gevestigd zijn. Vanaf daar kun je verschillende excursies boeken of je kunt ervoor kiezen om lopend Paramaribo te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld Fort Zeelandia, een groot museum dat door de Nederlanders is opgericht of sta versteld van de grote koningspalmen in de Palmentuin. Wat je ook gaat doen in Paramaribo, neem je fototoestel altijd mee. De stad is kleurrijk genoeg om diverse kiekjes te maken.

Ben je ook zo benieuwd naar Paramaribo? Maar wil je wel genieten van rust? Boek dan een voordelige kamer bij Eco Resort Inn midden in het centrum.

Home > Hotels en appartementen > Eco Resort Inn Suriname