EM City Hotel Curaçao

EM City Hotel - Curaçao

In Willemstad op Curaçao vind je het EM City Hotel, een eenvoudig doch gezellig stadshotel wat als uitstekend uitgangspunt dient wanneer je een ontspannen vakantie op het eiland wilt beleven. Vanuit sommige kamers heb je uitzicht op de wereldberoemde Sint Annabaai en de Pontjesbrug. Een beter uitzicht kun je bijna nergens hebben op Curaçao! Het hotel beschikt over 70 trendy kamers met de nodige faciliteiten.

Zon, zee en strand

Op het eiland is het nooit koud. Een duik in het buitenzwembad is dan ook meer dan welkom om even op te frissen! Liever een duik in de zee? Het strand vind je op nog geen 10 minuten rijden. Sta versteld van het witte zand dat goed afsteekt tegen de azuurblauwe zee. Op ongeveer 200 meter afstand van het hotel is een bushalte waar je de bus kunt nemen naar verschillende delen op het eiland. Ontdek bijvoorbeeld Willemstad zelf of pak de bus naar één van de golfbanen.

Foto’s delen

Curaçao is te mooi om niet te delen: tegen betaling kun je gebruik maken van internet op je kamer. De kleurrijke huisjes en gebouwen in Willemstad zijn het fotograferen waard. Wanneer je in Em City Hotel verblijft maak je gebruik van logies met ontbijt. In de Blue Bar of Café Habana kun je terecht voor wat snacks en frisse versnaperingen.

Op zoek naar een voordelig verblijf op Curacao? Kies dan voor stadshotel EM City Hotel.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!