Excursiereis Sicilië

Excursiereis Sicilië - Italië

Wil je het prachtige Sicilië op een unieke manier leren kennen? Boek dan een Excursiereis Sicilië waarbij je in ieder seizoen van het jaar dit kleurrijke eiland kunt ontdekken. Wist je dat Sicilië ook in de winter de perfecte vakantiebestemming is? Het kan er dan tot wel 18 graden worden! Sicilië is dus een heerlijke bestemming om aan de kou in Nederland te ontsnappen. Met een Excursiereis zie je het eiland ook nog eens van meerdere kanten.

4-sterren verblijf

Tijdens deze speciaal georganiseerde trip verblijf je in het 4-sterren Hopps Hotel. Het hotel is gelegen in het schilderachtige Mazara del Vallo waar sfeer en gezelligheid de boventoon voeren. Je verblijft er op basis van logies en ontbijt zodat je zelf de rest van je dag kunt invullen. De kamers zijn eenvoudig maar bieden alles wat je nodig hebt tijdens een dergelijke reis; je bent toch het meeste van de tijd buiten!

Excursies boeken

De trip is inclusief vlucht, transfers en verblijf; de excursies kunnen als een pakket apart worden bijgeboekt. De kwaliteitsexcursies nemen je mee naar Palermo, Agrigento, Mazara del Vallo en Marsala en Markt, deels met Nederlandssprekende gidsen en deels met Engelssprekende gidsen. Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om je eigen excursies in te vullen. Een Excursiereis Sicilië is de ideale manier om het eiland op een goede manier te leren kennen.

Ben je benieuwd naar wat Sicilië allemaal te bieden heeft? Boek dan een voordelige excursiereis en ga mee met diverse excursies om het eiland beter te leren kennen!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!