Gold Coast Aruba

Gold Coast Aruba - Aruba

Net buiten de bruisende steden in het noorden van het magische Aruba ligt complex Gold Coast Aruba. Dit unieke complex heeft alle ingrediënten in huis voor een rustige en onvergetelijke vakantie op Aruba. Gold Coast Aruba beschikt over vijf sterren, 250 luxe woningen en tien fraaie appartementen van twee verdiepingen. Zie jij jezelf hier al genieten?

Vernieuwd complex

In 2017 is het complex volledig gerenoveerd: gloednieuwe verblijven die van alle benodigdheden zijn voorzien. Je verblijft op basis van een Run of the House principe waarbij het complex bepaalt in welk appartament/villa je verblijft. De appartementen beschikken over twee verdiepingen met twee badkamers, luxe keuken, twee slaapkamers, woonkamer, eetkamer en een balkon of terras. Hier kun je gebruik maken van gratis wifi, eigen televisie en airconditioning.

Adembenemende stranden

Bij Gold Coast Aruba verblijf je op basis van logies. Het grote voordeel van het complex is niet alleen dat het in een rustig gebied gelegen is, maar dat je tevens vlakbij een aantal bijzondere stranden bent. Bezoek bijvoorbeeld de witte stranden van Arashi Beach of ontspan op het strand van Malmok Beach. Liever even hangen bij het complex? In de groene tuin van Gold Coast Aruba zijn maar liefst drie zwembaden te vinden.

Het mooiste van Aruba beleven in volledige rust? Verblijf bij Gold Coast Aruba in het noorden van het eiland.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!