Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Granada Park Tenerife

Spanje - Tenerife - Playa De Las Americas

Travis header

Granada Park - Tenerife

Wil jij op vakantie naar de Spaanse zon en genieten van een all-inclusive vakantie? Verblijf dan tijdens je vakantie op Tenerife bij Granada Park! Zodra je dit kleurrijke hotel binnen loopt, voel je meteen de ontspannen sfeer. De fijne ligging van het hotel zorgt ervoor dat je de omgeving lekker kunt verkennen en de Spaanse cultuur kunt opsnuiven. Met de ruime kamers en de uitstekende service van het personeel is je vakantie helemaal compleet!

Vakantiemodus op 100 procent

In de grote tropische tuin van Granada Park liggen 2 heerlijke zwembaden voor de nodige verkoeling. Na een verfrissende duik lees je verder in je favoriete boek en geniet je van de zon op het zonneterras. Ondertussen kijk je toe hoe de kids zich samen met leeftijdsgenootjes vermaken in het kinderbad. Voor wat actie speel je lekker een potje minigolf of biljart. 

Relaxen op het strand en in het centrum!

Heb je zin in een dagje strand? Dat komt goed uit, want twee keer per dag rijdt er een gratis shuttlebus naar het strand van Los Cristianos. Geniet hier van het zachte zand aan je voeten, de palmbomen om je heen en kom helemaal tot rust. Het centrum van Los Cristianos ligt 1 kilometer verderop en het centrum van Playa de las Américas ligt 2 kilometer verderop. Duik de stad in en snuif de Spaanse cultuur op!

Home > Hotels en appartementen > Granada Park Tenerife