Holland House Beach Hotel

Sint Maarten - Nederlands Sint Maarten - Philipsburg

Travis header

Vergelijk de prijzen van Holland House Beach Hotel en bespaar:

Holland House Beach Hotel - Sint Maarten

Geniet van het heerlijke weer van Sint Maarten tijdens een verblijf bij Holland House Beach Hotel. De naam verklapt het al, dit hotel bevindt zich in het Nederlandse deel van SInt Maarten. Op dit eiland is de enige plek op aarde waar Nederland met Frankrijk grenst. Je kunt genieten van de heerlijke stranden, de helderblauwe oceaan en gezellige steden als Philipsburg. Tijdens je verblijf kom je helemaal tot rust en ervaar je een heerlijke vakantie!

Ligging aan het strand

Holland House Beach Hotel bevindt zich in een gezellige omgeving vlak bij de Nederlandse hoofdstad van het eiland: Philipsburg. Je kunt overdag, maar ook 's avonds een drankje scoren op de levendige boulevard langs het hotel. Als je de boulevard oversteekt sta je direct met je voeten in het zand en kan het genieten beginnen! Leg je badhanddoek neer op het fijne zandstrand of op een van de ligbedjes van het hotel. Bij het strand zijn er verschillende watersporten te beoefenen. 

Luxe kamers met zeezicht

Je verblijft in Holland House Beach Hotel minstens op basis van logies en ontbijt. Zo staat er altijd een heerlijk ontbijt voor je klaar bij het restaurant, waar je ook heerlijk kunt dineren. Je kunt er ook voor kiezen een extra luxe kamer met zeezicht. De juniorsuites zijn ook nog een stuk ruimer en bieden extra comfort. Zo kom je helemaal niets te kort tijdens je verblijf in het hotel. Je haalt een koud drankje, neemt een duik in de zee en het genieten is begonnen!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen