Hotel Comino Malta

Malta - Malta - Comino

Travis header

Hotel Comino - Malta

All-Inclusive genieten op Malta? Dat doe je natuurlijk bij het gezellige Hotel Comino. Zoals de naam al zegt, ligt het hotel in Comino en heeft een perfecte ligging: vanaf het complex kijk je uit over de mooie Sint Niklawbaai. Dat is wel erg fijn wakker worden! Het hotel beschikt over vier sterren en je hoeft je niet druk te maken over waar je gaat eten. Je verblijft namelijk op basis van all-inclusive: heerlijk eten en drinken wanneer jij dat wilt.

Comfortabele kamers

Een verblijf bij Hotel Comino is altijd ontspannen: je verblijft in een ruime kamer met de nodige faciliteiten. Sommige kamers beschikken over een balkon met een zitje vanwaar je uitzicht hebt over de baai! De accommodatie is verspreid over het hele dorp waardoor het nooit écht druk is op het complex. Na een frisse duik in het zwembad schuif je aan bij de lunch of bij het diner van het buffetrestaurant.

Duiken op Malta

Het bijzondere aan Hotel Comino is dat het complex over een eigen duikschool beschikt. Duiken bij Malta is prachtig: maak kennis met de kleurrijke onderwaterwereld en leer de kneepjes van het vak. Het hotel is gelegen aan twee privéstranden waar het heerlijk toeven is, ook wanneer je niet van plan bent te gaan duiken. Bovendien kun je tijdens je verblijf in Hotel Comino voor €10,00 per persoon onbeperkt gebruikmaken van de bootverbinding tussen de eilanden Malta, Comino en Gozo.

Ontdek het fraaie Malta en geniet in het gezellige Hotel Comino. Verblijf op basis van all-inclusive en je hoeft nergens meer aan te denken! 

Home > Hotels en appartementen > Hotel Comino Malta