Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Pyli Bay Kos

Hotel Pyli Bay Kos

Griekenland - Kos - Marmari

Travis header

Hotel Pyli Bay - Kos

Kos is één van het gezelligste eilanden op het mooie Griekenland. Je verblijft tijdens jouw reis in het 3-sterrenhotel in Marmári. Met een duik in het grote zwembad kan jouw vakantie echt beginnen. Kies nog even uit of je op basis van halfpension of all-inclusive wilt verblijven en dan kan de vakantie beginnen. 

Kos

Kos is niet een reuzegroot eiland, maar je kunt je wel optimaal vermaken met alle natuur en de Griekse zon. Excursies zijn heel gemakkelijk te doen als je een dagje wilt quad rijden bijvoorbeeld. Als je liever zelf het eiland verkent raden we je aan een fiets, scooter of auto te huren. Neem eens een kijkje bij de ruïnes van het oude ziekenhuis of bij het Romeinse amfitheather op Kos-Stad. Vergeet niet om op een van de terrasjes bij te komen en gewoon even te genieten. 

Waterpret

Uiteraard kun jij je de hele dag vermaken bij het zwembad van Hotel Pyli Bay. Maar als je meer een strandliefhebber bent, vind je op nog geen 650 meter het mooie strand van Kos. Hier kun je tegen betaling de hele dag liggen op een van de ligbedden met parasols. Bij het hotel kun je deze uiteraard vrij gebruiken, maar een beetje afwisseling is ook wel lekker tijdens jouw zonvakantie!

Home > Hotels en appartementen > Hotel Pyli Bay Kos