Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Jaz Grand Resta Egypte

Egypte - Rode Zee - Marsa Alam

Travis header

Wij hebben Jaz Grand Resta Egypte gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Jaz Grand Resta - Egypte

Als jij klaar bent om volledig te gaan genieten in een 5-sterrenresort onder de Egyptische zon, dan is het Jaz Grand Resta Resort dé perfecte optie voor jou! Alle luxe kamers in dit resort bevatten airco, zodat jij niet oververhit raakt tijdens jouw zonvakantie en je bent van alle nodige faciliteiten voorzien. 

Qesm Al Qoseir

Een echte strandfanaat? Dan ga jij je heel goed vermaken in dit mooie resort. Je bevindt je namelijk direct aan het zandstrand van Qesm Al Qoseir. Vergeet je snorkelsetje niet mee te nemen, zodat je de onderwaterwereld kunt ontdekken. Spot alle mooie visjes en als jij een onderwatercamera hebt, maak je de gaafste foto'. Pas wel op voor de zee-egels, die zijn niet zo fijn voor je voetjes en de stekeltjes verwijderen is ook geen pretje. Tip van Travis: doe anders voor de zekerheid waterschoentjes aan, zeker voor de kleintjes kan zo'n zee-egel erg onplezierig zijn. 

Activiteiten

Het resort voorziet je naast een ontspannende dag in de zon en onbeperkt eten en drinken ook van diverse activiteiten. Zweet even alles eruit in de fitnessruimte of ga een potje tennissen. Verder kun je op het resort darten, volleyballen en buikdanslessen volgen. Tussendoor haal je verfrissende drankjes bij de zwembadbar, alles is inbegrepen dus je kunt goed genieten van de cocktails!

Home > Hotels en appartementen > Jaz Grand Resta Egypte