Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > La Margarita Hotel Mauritius

La Margarita Hotel Mauritius

Mauritius - Mauritius - Pointe aux Piments

Travis header

Wij hebben La Margarita Hotel Mauritius gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

La Margarita Hotel - Mauritius

Maximaal genieten van de zon op Mauritius? Dat kan bij het enige echte La Margarita Hotel! Dit kleinschalige 3-sterrenhotel biedt een onvergetelijke zonvakantie op een prachtige locatie. Met een heerlijk zwembad en een strand op kleine afstand is hier altijd wat te doen. Met al die bijzondere palmbomen om je heen heb je 24/7 het ultieme vakantiegevoel. Ontdek tijdens je vakantie de mooiste stranden en helderste zee!

Het ultieme vakantiegevoel op Mauritius!

In de prachtige tuin van La Margarita Hotel ligt een verfrissend zwembad voor de nodige verkoeling. Haal wat lekkers bij de bar en geniet 's avonds van de beste internationale gerechten in het restaurant. Op het terras geniet je maximaal van de zon en 's avonds steek je lekker de barbecue aan! Huur een fiets en verken de omgeving op eigen voet, het vriendelijke personeel vertelt je vast wel waar je heen moet voor de mooiste plekjes!

Wat te doen in Pointe Aux Piments?

In het mooie Pointe Aux Piments vind je het La Margarita Hotel. Natuurlijk ben je op Mauritius en dat betekent met een cocktail in je hand genieten van de zon en de wuivende palmbomen! Maar er zijn ook andere leuke activiteiten, en dat hebben wij voor jou uitgezocht. Met 5 minuutjes rijden ben je al bij het bijzondere strand en Turtle Bay! Leer duiken en bewonder veel andere dingen bij Mauritius Aquarium en het Water Diving Center. Een ander leuk uitje is een bezoek brengen aan de Sugar Factory! 

Home > Hotels en appartementen > La Margarita Hotel Mauritius