Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Joah Inn Suriname

Suriname - Paramaribo - Paramaribo

Travis header

Joah Inn - Suriname

In het bruisende centrum van Paramaribo in Suriname vind je het nieuwe complex Joah Inn. Joah Inn is een 3-sterrencomplex dat eenvoudige, maar comfortabele appartementen biedt voor een onvergetelijke vakantie in de zon. Het is de ideale accommodatie voor een zonnige en betaalbare vakantie met het hele gezin! Paramaribo is een zeer zonzekere bestemming, dus perfect wanneer je op zoek bent naar een zomerse vakantie.

De kamers

Joah Inn is kleinschalig en gezellig complex, door de plaatsing van de verschillende gebouwen is er een binnenplaats gemaakt met een grote groene tuin waar je heerlijk kunt vertoeven. Het complex beschikt over mooie appartementen die eenvoudig maar gezellig zijn ingericht. Ze beschikken over alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie zoals heerlijke bedden, een moderne keuken met koelkast en kookplaat, een zithoekje en veel meer.

Lekker ontspannen

In de groene tuin met de tropische planten rondom het zwembad van Joah Inn heb 24/7 het maximale vakantiegevoel! Omdat je in het hele complex over gratis wifi beschikt kun je lekker aan het zwembad liggen en je favoriete vakantiefoto's naar je vrienden en familie sturen. Er is een gezellige bar waar je een heerlijk verfrissend drankje kunt halen. In de omgeving van Joah Inn vind je meerdere hotels waar je kunt lunchen en dineren.

Voordelig naar Suriname? Boek dan een verblijf bij het eenvoudige maar gezellige Joah Inn in het hart van Paramaribo! Geschikt voor een vakantie met het hele gezin.

Home > Hotels en appartementen > Joah Inn Suriname