Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Medusa Beach Resort & Suites

Medusa Beach Resort & Suites

Griekenland - Naxos - Plaka

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Medusa Beach Resort & Suites gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Medusa Beach Resort & Suites – Naxos 

Bij Medusa Beach Resort & Suites beleef je een heerlijke vakantie. Je kunt kiezen voor een ruime kamer en je beschikt tijdens deze vakantie in Griekenland over je eigen balkon. Overdag ben je te vinden in de tuin, op het strand of misschien slenter je heerlijk rond door een van de stadjes in de buurt om daar een lekker hapje te gaan eten.

Tuin met zwembad

Tijdens een verblijf bij Medusa Beach Resort & Suites ben je vast vaak in de tuin te vinden. Dankzij de vele palmbomen heerst er een leuk bohemian sfeertje. Je kunt plaatsnemen in de hangmat en genieten van de zon, of je neemt een frisse duik in het zwembad. Op het zonneterras langs het zwembad kun je lekker aan je kleurtje werken en aan het einde van de dag strijk je neer op je eigen balkonnetje, het was een geslaagde vakantiedag...

Dicht bij het centrum

Ook uitstapjes zijn bij Medusa Beach Resort & Suites zo gemaakt. Het centrum van Plaka bevindt zich op 800 meter. Als je liever een dagje naar het strand gaat is dit natuurlijk ook geen probleem. Plaka Beach heeft alles wat je nodig hebt tijdens een stranddag op vakantie: De zee is azuurblauw, er zijn bedjes en parasols én er is een beachbar. Als je bereid bent om iets verder te gaan kun je ook een dagje naar Naxos-stad, dit ligt op acht kilometer afstand van het resort. Genoeg te doen dus bij Medusa Beach Resort & Suites, maar vergeet ook zeker niet lekker te ontspannen!

Home > Hotels en appartementen > Medusa Beach Resort & Suites