Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mika Villas Kreta

Mika Villas Kreta

Griekenland - Kreta - Piskopiano

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Mika Villas Kreta gevonden bij:

Mika Villas - Griekenland

Wil jij op vakantie naar Kreta? Dat kom goed uit, want Mika Villas op het bekende Kreta biedt een onvergetelijke zonvakantie! Heerlijke zwembaden en vlak bij het strand en dat allemaal onder de Griekse zon. Ook het vriendelijke personeel laat jou het ultieme vakantiegevoel beleven. Het 3-sterrencomplex ligt in een rustige omgeving met het bruisende stadsleven op een kleine afstand!

Service met een glimlach bij Mika Villas

Genieten onder de Griekse zon op het prachtige Kreta doe je het beste bij de appartementen van Mika Villas! De twee geweldige buitenzwembad zorgen voor de nodige verkoeling. Bij het vriendelijke personeel achter de bar bestel je een lekker drankje, deze drink je vervolgens op in de zon op het zonneterras. Ook staat het hotel achter de receptie altijd met een glimlach voor je klaar om te helpen met al je vragen!

Het traditionele dorpje Piskopiano

Wil jij een dagje relaxen aan het strand? Dat kan, want 1 kilometer verderop heb je al een heerlijk zandstrand, rol je handdoek uit en laat het ontspannen maar beginnen! Snuif cultuur op in het dorpje Piskopiano, in dit schattige Griekse dorpje vind je de typisch blauw witte huisjes. In het centrum bezoek je de Kerk Elodia Theotokou, op het plein tegenover de kerk ligt Taverne David Vegera waar je lekker kan gaan eten. Ook is het leuk om het museum Menelaos Parlamas Museum Of Rural Life te bezoeken, dit museum ligt in een 19e-eeuwse olijfmolen!

Home > Hotels en appartementen > Mika Villas Kreta