Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mirachoro 2 Portugal

Mirachoro 2 Portugal

Portugal - Algarve - Praia da Rocha

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Mirachoro 2 Portugal gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

App. Mirachoro II Rocha - Portugal

Even lekker ontspannen? Dat doe je bij App. Mirachoro II Rocha in de Portugese Algarve. Laat je zorgen maar thuis en pak je badkleding in, want ontspannen staat voorop bij dit appartementencomplex. Het tropische complex is gelegen in een grote groene tuin. Na een heerlijke wandelijk kom je uit op het zandstrad van Praia da Rocha, hoewel je er ook voor kunt kiezen om de gratis shuttleservice te nemen.

Heerlijke appartementen

Bij App. Mirachoro II Rocho kun je drie verschillende appartementen boeken. Kies voor het voordeelappartement om te genieten van een goedkoop verblijf. Alle appartementen beschikken over onder andere een kitchenette, een balkon, televisie en airconditioning.Geniet van je eigen zitje op het balkon voordat je een verfrissende duik neemt in het zwembad.

Ontdek de omgeving

Het gebied rondom het mooie Praia da Rocha is te mooi om niet te ontdekken. Het is dan ook aan te raden om een voordelige auto te huren. Maak een roadtrip door de kleurrijke natuur van de Algarve of breng een bezoekje aan het levendige Portimao. Deze stad staat bekend om de vele steengoede restaurants waar ze verse vis bedienen. Een absolute aanrader dus!

App. Mirachoro II Rocha is de perfecte uitvalsbasis voor een voordelige zonvakantie in de Portugese Algarve.

Home > Hotels en appartementen > Mirachoro 2 Portugal