Now Garden Punta Cana

Dominicaanse Republiek - Punta Cana - Punta Cana

Travis header

Vergelijk de prijzen van Now Garden Punta Cana en bespaar:

Now Garden Punta Cana - Dominicaanse Republiek

Wat een plaatje! Dit 5-sterrenhotel in Punta Cana (Dominicaanse Republiek) is nu heel voordelig te boeken en je verblijft ook nog eens in een prachtige hotelkamer mét jacuzzi!

Hagelwitte stranden

Dit luxe hotel ligt op loopafstand van het hagelwitte strand Playa Bavaro. Het centrum van Punta Cana ligt op 14 kilometer afstand en ook hier vind je prachtige witte stranden en een azuurblauwe zee. Op deze stranden heb je even het gevoel in paradise te zijn en kom je gegarandeerd thuis met prachtige foto's!

All-Inclusive verzorging

Alleen voor vlucht, transfer en verblijf is deze aanbieding al goedkoop, maar je krijgt er ook nog eens all-inclusive verzorging bij. Dit houdt in dat ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen, je overdag heerlijke snacks kunt halen en lokale en internationale alcoholische en non-alcoholische dranken kunt halen. Daarnaast krijg je ook nog eens 24-uurse roomservice. Wat een luxe!

Wil jij er even lekker tussenuit en genieten van een super-de-luxe vakantie? Dan is dit de aanbieding voor jou!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel