Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Ola Appartementen Bouganvillia Mallorca

Spanje - Mallorca - Santa Ponsa

Travis header

Ola Appartementen Bouganvillia - Mallorca

Deze mooie gerenoveerde appartementen liggen in Costa de la Calma, een rustige wijk op Mallorca. Het hotel heeft een ijn zwembad waar je je kunt vermaken en voor het hotel is een bushalte te vinden, zodat je de rest van Mallorca ook gemakkelijk kunt verkennen. 

Minis, Maxis & Teens

Voor alle kleine vakantiegangers is er een kinderanimatieteam aanwezig. In het hoogseizoen is er ook een speciaal programma voor tieners. Kleinere kindjes kunnen 6 keer per week naar de disco om hun dansmoves te laten zien en bij het zwembad vinden zij een toffe waterglijbaan. 

Complex Bouganvillia

Op het complex vind je twee zwembaden. Rondom is er een zonneterras aanwezig met ligbedden en parasols waar jij kunt werken aan je kleurtje of tot rust kunt komen met je favoriete boek. De poolbar en snackbar zijn geopend voor verfrissende drankjes en snacks gedurende jouw zwemmiddag! Je hebt alles bij de hand voor een topvakantie. En wil je een keer naar het strand dat op 950 meter van Ola Appartementen Bouganvillia ligt, dan loop je daar in het Spaanse zonnetje naar toe of je huurt een auto en gaat meer strandjes ontdekken.

Home > Hotels en appartementen > Ola Appartementen Bouganvillia Mallorca