Paradise Holiday Village Sri Lanka

Sri Lanka - Srilankaanse Kust - Negombo

Travis header

Paradise Holiday Village - Sri Lanka

In Negombo in Sri Lanka ligt het gezellige Paradise Holiday Village, een knus complex met twee sterren. De ligging van het hotel is perfect voor een zonvakantie: binnen 50 meter sta je met je voeten op het strand. Ook zijn er allerlei winkeltjes en restaurants binnen loopafstand. Vakantie op z’n best!

Comfortabele kamers

De kamers van Paradise Holiday Village zijn eenvoudig doch comfortabel. Je krijgt alles wat je nodig hebt bij een vakantie waar je vooral veel buiten bent. Het complex beschikt over 50 kamers die verdeeld zijn over 15 gebouwen. Zo heb je nooit het idee dat het druk is op het resort en kun je genieten van alle rust. De kamers beschikken over gratis Wifi, televisie, airco en meer.

Ontdek de omgeving

Wanneer je niet je hele vakantie bij het zwembad wilt liggen is een verblijf bij deze accommodatie perfect. Op ongeveer vijf kilometer ligt het stadje Negombo waar je heerlijk kunt slenteren. Koop hier een paar souvenirs of laat je verrassen door de vele kleine straatjes. Even een frisse duik daarna? Die neem je in de zee of in het helderblauwe zwembad van het hotel.

Enthousiast? Boek dan nu deze aanbieding en ontdek Sri Lanka vanaf dit gezellige complex.

Home > Hotels en appartementen > Paradise Holiday Village Sri Lanka