Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Park Hotel Villaferrata

Park Hotel Villaferrata

Italië - Latium - Grottaferrata

Travis header

Park Hotel Villaferrata voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Park Hotel Villaferrata - Italië

Verblijf jij je volgende vakantie in dit romantische 3-sterrenhotel in Italië? Hier geniet je van de rust en de prachtige omgeving voor een scherpe prijs. Park Hotel Villaferrata ligt in een heerlijk parkje en de bijzondere hoofdstad Rome ligt om de hoek. Een toplocatie dus! Geniet van de fijne kamers, het zwembad en de heerlijke Italiaanse gerechten en kom weer herboren thuis.

De Italiaanse zon!

In de prachtige tuin van Park Hotel Villaferrata ligt een heerlijk zwembad voor de nodige verkoeling. Om even lekker te relaxen verplaats je jezelf naar het balkon van je kamer. Of je bestelt je favoriete drankje bij de bar en geniet van alle rust om je heen. Loop een rondje in de mooie omgeving en snuif de geur van de natuur op. 's Avonds ga met een lege maag naar het restaurant om te genieten van de beste Italiaanse maaltijden.

Ontdek Rome

Vanuit het hotel loop je tussen de Romeinse kastelen door zo het bruisende Rome in. Ook met de bus of de trein is de beroemde stad prima te bereiken. Bewonder het Colosseum, kijk door een klein doorkijkje naar de Sint-Pieterbasiliek of bezoek het mooie plein Piazza del Popolo. Of ga naar het typisch Italiaanse Trastevere. Dit schattige wijkje ligt aan de andere kant van de rivier de Tiber, of breng een bezoek aan Vaticaanstad en ontmoet de paus tijdens een dienst.

Home > Hotels en appartementen > Park Hotel Villaferrata