Senhora da Rocha Portugal

Travis header

Vergelijk de prijzen van Senhora da Rocha Portugal en bespaar:

Senhora da Rocha - Portugal

Ben jij een échte strandliefhebber? Bereid je voor! Dichtbij dit hotel ligt niet 1 strand maar wel 2 stranden waar je binnen een paar minuten lopen optimaal van kan genieten. 

Vissersdorpje bekijken of snorkelen?

Zoals we al aangaven heb jij tijdens deze vakantie keuze genoeg om een strand uit te kiezen om heerlijk te genieten en een kleurtje te krijgen. Portugal heeft hele mooie stranden om te snorkelen en dat is hier ook het geval, neem dus vooral je snorkelset mee! Ben je die vergeten? Treur niet, nog geen 2,5 kilometer vind je het centrum van Armacao de Pera en hier kan je uiteraard een snorkelsetje scoren of gewoon de winkeltjes bekijken en een hapje eten in één van de restaurantjes. Neem ook eens een kijkje in het oude vissersdorpje in het centrum. Hier kun je kijken naar de rotsformaties, grotten en uiteraard weer genieten van een strandje. Keuze genoeg dus! 

Toch liever zwembad?

Naast de ruime 250 appartementen die Senhora da Rocha aanbiedt, hebben zij ook twee buitenzwembaden waarin je een verfrissende duik kan nemen. Voor de zonliefhebbers staan er ligbedden en een parasol klaar. Senhora da Rocha heeft een speciaal kinderbad voor de kleintjes, minigolf en een speeltuin. Genoeg vermaak tijdens je vakantie. 

Bekijk dit hotel
bij VakantieDiscounter


Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Al ruim 15.000 anderen gingen je voor!