Senhora da Rocha Portugal

Portugal - Algarve - Armacao De Pera

Travis header

Senhora da Rocha - Portugal

Ben jij een échte strandliefhebber? Bereid je voor! Dichtbij dit hotel ligt niet 1 strand maar wel 2 stranden waar je binnen een paar minuten lopen optimaal van kan genieten. 

Vissersdorpje bekijken of snorkelen?

Zoals we al aangaven heb jij tijdens deze vakantie keuze genoeg om een strand uit te kiezen om heerlijk te genieten en een kleurtje te krijgen. Portugal heeft hele mooie stranden om te snorkelen en dat is hier ook het geval, neem dus vooral je snorkelset mee! Ben je die vergeten? Treur niet, nog geen 2,5 kilometer vind je het centrum van Armacao de Pera en hier kan je uiteraard een snorkelsetje scoren of gewoon de winkeltjes bekijken en een hapje eten in een van de restaurantjes. Neem ook eens een kijkje in het oude vissersdorpje in het centrum. Hier kun je kijken naar de rotsformaties, grotten en uiteraard weer genieten van een strandje. Keuze genoeg dus! 

Toch liever zwembad?

Naast de ruime 250 appartementen die Senhora da Rocha aanbiedt, hebben zij ook twee buitenzwembaden waarin je een verfrissende duik kan nemen. Voor de zonliefhebbers staan er ligbedden en een parasol klaar. Senhora da Rocha heeft een speciaal kinderbad voor de kleintjes, minigolf en een speeltuin. Genoeg vermaak tijdens je vakantie. 

Home > Hotels en appartementen > Senhora da Rocha Portugal