Smartline Crioula Kaapverdië

Smartline Crioula - Kaapverdië

Strak aan het witte strand van Santa Maria vind je het viersterren complex Smartline Crioula. Stel je even voor dat je wakker wordt en direct het strand op kunt lopen! Vooral in de ochtend is het er nog erg rustig. Smartline Crioula is zeer geliefd bij vakantiegangers over de hele wereld, omdat het hotel zo’n perfecte ligging heeft. Daarnaast verblijf je er op basis van All-Inclusive, zodat je zelf echt nergens meer aan hoeft te denken.

Moderne kamers

Smartline Crioula beschikt over ongeveer 240 kamers en een aantal bungalows. Als je vlak bij zee wilt zitten is het aan te raden om een (familie)bungalow te boeken. De kamers en de bungalows beschikken over een aantal handige faciliteiten zoals een kluisje, een koelkast, een balkon of terras en meer.

All-Inclusive genieten
Als je in Smartline Crioula verblijft, geniet je van het All-Inclusive concept. Je hebt de keuze uit diverse restaurants: kom lekker dineren bij show cooking of probeer een vers visgerecht bij het visspecialiteitenrestaurant. Ook zijn er lekkere Spaanse tapas te krijgen en is er een groot buffetrestaurant aanwezig. Bij het hotel kun je allerlei sporten uitoefenen, zoals beachvolleybal, tafeltennis, voetbal en fitness. Ook biedt het hotel een uitgebreid programma op het gebied van animatie.

All-Inclusive genieten op het Kaapverdische Sal? Dat doe je natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs bij Smartline Crioula!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!