Smartline Paphos Cyprus

Cyprus - Cyprus - Paphos

Smartline Paphos - Cyprus

Zoek jij nog een mooie accommodatie voor tijdens jouw zonvakantie op Cyprus? Dan zit je bij dit 3-sterrenhotel helemaal goed. Het hotel beschikt over 3 sterren, maar je zou dit niet zeggen als je de mooie, moderne kamers ziet. Smartline Paphos is perfect voor een ontspannende vakantie, waar je ook veel kunt doen en beleven. 

Cocktail aan het zwembad

Je kunt je volop vermaken in het centrum van Paphos, wat op ongeveer 1,5 kilometer afstand van Smartline Paphos ligt. Hier vind je verschillende winkeltjes, restaurants en barretjes. Na een lange dag aan het zwembad kun je daarna bijkomen in een modern ingerichte kamer. Kleine vakantiegangers kunnen veilig spetteren in het kinderbad, terwijl alle volwassenen genieten van een cocktail of ander drankje aan de bar! 

Paphos

Je bent met een kleine wandeling zo in het centrum. Het strand bevindt zich op een kleine 900 meter vanaf Smartline Paphos en hier kun je de hele dag genieten op een van de ligbedjes met parasol. Vraag de receptiemedewerkers eens naar de excursiemogelijkheden tijdens jouw vakantie en verken zo nóg beter het mooie Cyprus!

Home > Hotels en appartementen > Smartline Paphos Cyprus