Sol Y Mar Reef Marsa

Egypte - Marsa Alam - Marsa Alam

Travis header

Sol Y Mar Reef Marsa (voorheen SUNEO Reef Marsa) - Egypte

Altijd al een vakantie naar Egypte willen boeken? Boek dan je vakantie bij het luxe Sol Y Mar Reef Marsa! Hier verblijf je in een 4-sterrenhotel onder het genot van een lekker warm zonnetje. Met de hele familie geniet je hier aan het zwembad of van een relaxte dag op het strand. In dit volledig verzorgde hotel eet je de lekkerste maaltijden en met de uitstekende service van het personeel heb je altijd een heerlijk vakantiegevoel!

Zen worden in de wellness

In de tuin van Sol Y Mar Reef Marsa neem je een duik in een van de twee verfrissende zwembaden, terwijl je ondertussen toekijkt hoe de kids zich vermaken in het kinderbad! Na het spetteren in het zwembad doen de kinderen de leukste activiteiten in de Kidsclub, gaan ze los in de kinderdisco en spelen ze met leeftijdsgenootjes in de speeltuin. Ben jij toe aan wat extra ontspanning? Ga dan tegen betaling naar de rustgevende wellness. Loop binnen in de sauna en maak gebruik van het stoombad... Zeker niet te vergeten is het boeken van een heerlijke massage!

All-inclusive genieten!

Verblijf je bij Sol Y Mar Reef Marsa, dan verblijf je op basis van all-inclusive. Heb jij even geluk, want dat betekent 24/7 relaxen en nergens aan hoeven denken! In het buffetrestaurant geniet je van de lekkerste maaltijd en stel je je eigen gerecht samen. Voor de afwisseling worden er regelmatig galadiners en thema-avonden georganiseerd. Verder kun je natuurlijk de hele dag door de lekkerste drankjes en snacks bestellen bij een van de twee bars!

Het hotel ligt in een rustige omgeving en ben jij toe aan het strand? Dan komt dat goed uit, want Sol Y Mar Reef Marsa ligt direct aan een heerlijk zandstrand! Het levendige centrum van Marsa Alam ligt 5 kilometer verderop, hier vind je de Egyptische cultuur en de leukste winkeltjes.

Home > Hotels en appartementen > Sol Y Mar Reef Marsa