Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Sorobon Beach & Wellness Resort

Bonaire - Bonaire - Lac Bay

Travis header

Sorobon Beach & Wellness Resort - Bonaire

Kom heerlijk tot rust met een chalet op een van de mooiste stranden van Bonaire! Sorobon Beach & Wellness Resort ligt direct aan het azuurblauwe Lac Bay. Het ondiepe water is ideaal voor een bezoek met kinderen en komt nergens hoger dan je knieën. Ontspan en geniet van yoga of een massage met het fantastische uitzicht op de baai. 

Paradijs voor rustzoekers en avonturiers

Naast het volledig tot rust komen aan deze heerlijke Lac Bay, is er de mogelijkheid om te windsurfen! Sorobon Beach heeft een constante oostelijke wind, wat de baai erg aantrekkelijk maakt. Op Sorobon Beach & Wellness Resort vind je een windsurfschool waar alle benodigdheden aanwezig zijn voor beginnende en gevorderde windsurfers. Na een dag op het water kun je weer genieten van het perfecte uitzicht en de rust die Bonaire te bieden heeft. 

Chalets op het strand

De chalets van Sorobon Beach & Wellness Resort zijn op het strand gebouwd. Dit betekent slechts een paar stappen verwijderd van het heerlijke water van Lac Bay! Deze zijn volledig ingericht en hebben een fijn terras om van het heerlijke weer te genieten. De meeste chalets hebben een prachtig uitzicht op de oceaan en voelen rustig en chique aan.  Dichter bij de zee dan dit kom je niet!

Home > Hotels en appartementen > Sorobon Beach & Wellness Resort