Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Talk of the Town

Talk of the Town

Aruba - Aruba - Oranjestad

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Talk of the Town gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Talk of the town – Aruba

Talk of the Town is de perfecte bestemming voor een zonvakantie op Aruba. Er is voldoende rust in de omgeving, maar tegelijkertijd ben je slechts een kilometer verwijderd van het centrum van Oranjestad. Ook het strand (Surfside Beach) ligt dichtbij, op maar 100 meter afstand van het hotel. Dit knusse hotel heeft een fijne sfeer en er is een à-la-carterestaurant aanwezig. Kortom, van een vakantie bij Talk of the Town krijg je absoluut geen spijt!

Zonnen op het strand

Talk of the Town beschikt over een zwembad op de binnenplaats, met daarbij een houten vlonder waar je heerlijk kunt zonnen. Er zijn parasols voor als je behoefte hebt aan schaduw, daarnaast zijn er ligbedden beschikbaar. Ook voor liefhebbers van het strand is Talk of the town een goede optie, je kunt vanaf het hotel naar het strand lopen. Hier kun je genieten van de heldere zee of wegdommelen op een ligbedje.

Kamers en appartementen

Bij Talk of the Town heb je de keuze uit hotelkamers en appartementen. De standaardkamers zijn voorzien van alle gemakken. Voor meer luxe kun je een kamer aan het zwembad boeken met privézitje op de galerij. Ook is er de optie om een appartement te boeken. Er zijn appartementen met twee kamers en appartementen met drie kamers. Alle kamers en appartementen een terras, zodat je elke ochtend weer heerlijk kunt starten!

Home > Hotels en appartementen > Talk of the Town