Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

The Ixian All Suites

Griekenland - Rhodos - Ixia

Travis header

The Ixian All Suites – Rhodos 

The Ixian All Suites is een perfect resort om te genieten van het lekkere weer op Rhodos. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt in dit Adults Only hotel dankzij de verschillende kamers en arrangementen. Verder heeft het hotel twee zwembaden en twee bars. ’s Avonds kun je aanschuiven in het buffetrestaurant, maar er is ook een à-la-carterestaurant en een specialiteitenrestaurant. Vergeet hier niet voor te reserveren als je hier gebruik van wilt maken.

Hotelkamers

Na een lange dag vol vertier kun je fijn tot rust komen in de ruime kamers die The Ixian All Suites biedt. Zo kun je lekker op je balkonnetje gaan zitten, of je kunt kiezen voor een kamer met swim-up waarbij je direct vanaf je kamer toegang hebt tot het gedeelde zwembad. Voor een echt luxe verblijf kun je kiezen voor de Grand Suite. De Grand Suit is ruim opgezet en voorzien van een privézwembad met zonnedek en ligbedden. 

Ligging

The Ixian All Suites ligt direct aan een privéstrand in de wijk Ixia. De omgeving van het hotel is rustig, maar dankzij de bushalte op slechts 300 meter kun je je makkelijk naar de drukte verplaatsen. Ga bijvoorbeeld eens naar Ialyssos op 1 kilometer afstand, of naar Rhodos-Stad op 6 kilometer. Verder zijn er meerdere winkeltjes, restaurants en bars op 300 meter afstand van The Ixian All Suites.

Home > Hotels en appartementen > The Ixian All Suites